promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apai örömök – boldogságáról mesélt L. L. Junior
Borítókép:  Lokál
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

L.L. Junior újra apa lesz. A rapper érthető módon boldog gyereke születése miatt, mint mondta: „Isten így akarta”.

Ahogy arrók beszémoltunk L.L. Junior Instagram-oldalán jelentette be, hogy feleségével első közös babájukat várják, aki ráadásul Dávidka születésnapjához közel születhet meg.

„De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket!”

– írta a rapper.

Az elmúlt év nehézségei után új életet kezdő L.L. Junior örömeiről mesélt a Blikknek.

„Kinga a 14. hétben jár, és hát mondanom sem kell, mennyire boldogok vagyunk. Szerettünk volna közös gyermeket, de még nem próbálkoztunk, nem volt tervben, hogy most érkezzen hozzánk, de Isten így akarta. Kinga gyanakodott, hogy várandós, ezért vett egy tesztet. Én nem voltam otthon, amikor elvégezte, de sírva hívott fel, hogy gyerekünk lesz. Eleinte el sem hittem, utána persze én is elérzékenyültem”

– fogalmazott a bulvárlapnak L.L. Junior, aki arról is beszélt, hogy mindenki várja már a gyerek érkezését, Laci fia pedig már azt tervezi, mit játszhat vele.

„Dávidka elvesztése miatt a fájdalom máig nem enyhült, életem legnehezebb és legszomorúbb időszaka ez, de azt gondolom, nem lehet véletlen, hogy ilyen hamar jön a baba, és hogy szeptemberre van kiírva Kinga, pár nap eltéréssel csupán Dávidka születésnapjához képest”

– tette hozzá az énekes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás