promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior újra apa lesz
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapper bejelentette, hogy feleségével első közös babájukat várják, aki Dávidka születésnapjához közel születhet meg.

Nehéz év áll L.L. Junior mögött. Kisfia elvesztése hatalmas tragédiaként érte. De a rapper próbál továbblépni, új életet kezdeni. S, mint azt a Blikknek elárulta, Törökbálinton vettek egy házat, amibe akár egy-két hónapon belül be is költözhetnek.

„Persze, a beköltözés nem olyan egyszerű, hiszen év elején kezdtük el a felújítást, sok falat kivertek, az összes csempét és járólapot felszedték, szóval elég drámai volt a helyzet, de azóta szépen haladnak a munkások”

– mesélte a bulvárlapnak L.L. Junior. Mint hozzátette: mivel fia, Laci imádja a szuperhősöket, így olyan szobát rendeznek, amikben ezek a figurák kapnak helyet.

„Sok volt ez a tavalyi év.. Annyi rossz dolog, tragédia történt, hogy egysze­rűen azt éreztem, el akarok bújni a világ elől. Próbáltam erős maradni, dolgoztam, koncerteztem, tartottam a kapcsolatot a barátaimmal, de éreztem, hogy egy kis elvonulásra van szükségem. Valami újra vágytam, új környezetre. A régi lakás sok olyan dologra emlékeztetett, amit nem akartam. A költözés terápia számomra. Új év, új ház, új élet, erre van szükségem”

– foglalta össze gondolatait a rapper.

Néhány órával később aztán L.L. Junior egy órási örömhírt, és egy ultrahangos fotót is megosztott a közösségi oldalán, ugyanis feleségével, Körtvélyessy Kingával első, közös babájukat várják:

„Táncoló tappancsok. Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás