promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két tökön is el lehet játszani Billie Eilish leghíresebb szerzeményét
Borítókép:  Adrian DENNIS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bad Guy valóban ilyen tök egyszerű lenne?

Billie Eilish a mostani generáció egyik legfelkapottabb előadója, pedig még csak egy éve jelent meg a debütáló albuma. Persze azt is tegyük hozzá, hogy már 11 évesen elkezdett saját dalokat írni. Los Angelesben nőtt fel, állandóan színészek és zenészek vették körül, szóval így nagy szerencséje is volt, hogy nem kallódott el a tehetsége.

Az idősebb testvére, Finneas is nagy hatással volt rá, aki ekkor már saját zenekarával foglalkozott, azonban a mai napig Billie társírója, és együtt hengerelik le egyedi stílusukkal a zenei világot.

Az énekesnő azóta felléphetett az Oscar-gálán, de ő is úgy gondolta, hogy az az előadás nagyon nem sikerült jól, mivel túlizgulta magát. Utána javított, mivel olyan zseniálisan adta elő a 25-ik James Bond film főcímdalát, ahogyan azt nagyon kevesen tudnák prezentálni a színpadon.

[[cikk]]  

Térjünk vissza Eilish egyik leghíresebb dalához, és tegyük fel a kérdést poénosan: a Bad Guy valóban ilyen tök egyszerű lenne? A válasz amúgy igen, a szerzemény alapja abszolút nem bonyolult, de hát fel kell találni, és az a legnehezebb. Sokszor mondják magukban a zenészek, hogy ó, valami ilyesmi dallam már nekem is motoszkált a fejemben, miért nem én írtam meg ezt a szerzeményt?

Finneas és Billie a Bad Guyt már feltalálták, és világsikerű lett. A cikkünk írásakor már jócskán túl van a 800 milliós megtekintésen YouTube-on. Sok átiratát lehet hallani a világhálón, de tökössel még én sem találkoztam.

Pupsi úgy faragta ki a zöldségeket (ami elvileg gyümölcs), hogy azokon zenélni lehessen, és ezekkel adja elő a kultikus dalt. Karantén alatt jó móka lehet, ha van otthon legalább két darab felesleges tökünk. Persze a méretük nem mindegy. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás