Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatértek a delfinek Olaszországba, Majka kiakadt az arcmaszk árán

Visszatértek a delfinek Olaszországba, Majka kiakadt az arcmaszk árán

Színes

Visszatértek a delfinek Olaszországba, Majka kiakadt az arcmaszk árán

Színes

Promotions - 2020.03.22. 14:02

E hét végén is – ahogy azt szoktuk – összeszedtük a legolvasottabb híreket, amelyek középpontjában sajnálatos módon a koronavírus-járvány áll. Szó lesz arról, hogy Olaszországba visszatértek a delfinek, de arról is, hogy Majka bement egy patikába arcmaszkért, és, amit tapasztalt azon nagyon kiakadt.

Ezen a héten érhető, de mégis sajnálatos módon minden a koronavírus-járvány körül forog. A heti összefoglalónk középponjában is ez áll. Mutatjuk a hét legolvasottabb híreit, röviden, tömören, pontokba szedve.

Kezdjük azzal, hogy a világjárványnak van pozitív oldala is. Olaszország például annyira kitisztult, hogy a delfinek is visszatértek. Ilyenre pedig hatvan éve nem volt példa.

Teremtsünk gyorsan egyensúlyt. Egy örömteli hír után, jöjjön egy kevésbé pozitív töltetű. Az ózdi rapper, műsorvezető Majka ugyanis bement egy patikába, hogy arcmaszkot vegyen, amikor pedig meglátta annak árán, nagyon kiakadt.

Folytassuk a sort Tillával, pontosabban Till Attilval. A Nicsak, ki vagyok? házigazdája a közösségi oldalán indított élő videóban jelentette be, hogy március 20-án lesz az utolsó munkanapja a TV2-nél, ugyanis a járvány miatt bizonytalan időre felfüggesztik a munkát és hazamennek.

A hazai mobilszolgáltatók is ahol tudnak, segítenek. A Telekom, a Telenor és a Vodafone március 16-tól plusz adatforgalmat biztosított ügyfeleinek.

 

Zárjuk a sort egy példaértékű felajánlással. Mága Zoltán 100 darab tabletet vásárol a rászoruló gyermekeknek, azoknak, akik nem rendelkeznek ilyen informatikai eszközökkel, és szüleiknek komoly anyagi problémát okozna azok beszerzése.

 

Borítókép: GIACOMO COSUA / NURPHOTO