Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: A mi kis falunk sztárja volt a Polip jelmezben

Álarcos énekes: A mi kis falunk sztárja volt a Polip jelmezben

Színes

Álarcos énekes: A mi kis falunk sztárja volt a Polip jelmezben

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.03.22. 21:08

Gáspár Laci a semmiből dobta be a tuti tippet.

Az Álarcos énekes hetedik adásában már a legjobb hat jelmezes híresség produkcióját láthatták a nézők: színpadra lépett a Krokodil, a Fagyi, a Kutya, a Robot, a Polip, és a Nyuszi.

Az e heti adás is rendkívül izgalmas volt, ráadásul a Robot olyat tett, amit eddig soha senki ebben a műsorban. Miközben az Óz, a csodák csodája közismert betétdalát, az Over The Rainbow című dalt énekelte, repült.

A nézők szavazatai alapján egyenesen továbbjutott a Krokodil, a Kutya, és a Robot, míg a másik három versenyző sorsáról a Nyomozóknak kellett dönteniük.

Végül a Polipnak kellett felfednie magát, ám mielőtt levette volna a maszkot, a Nyomozók még egy utolsó tippet mondhattak. Sebestyén Balázs Ábrahám Editet, Dancsó Péter Dukai Reginát, Csobot Adél Bach Szilviát, míg Gáspár Laci a semmiből dobta be A mi kis falunk postását alakító színésznő, Pokorny Lia nevét.

Ezzel pedig Laci egy újabb sikerpontot húzhatott be magának, hiszen a műsor egyik legnehezebbnek bizonyult álarca mögött Lia rejtőzött.

A következő adásban már a legjobb öt versenyző lép színpadra, név szerint a Kutya, a Krokodil, a Robot, a Nyuszi, és a Fagyi.

Borítókép: RTL Klub