promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így kell biztonságosan metrózni a koronavírus-járvány alatt
Borítókép:  Victor J. Blue / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A poénvideó éppen meghódítja a netet.

Amerikai legfelkapottabb városát, New Yorkot is elérte a koronavírus. Bill de Blasio polgármester nem olyan rég bejelentette, hogy az iskolák mellett be kell zárniuk a mozikat, színházakat, szórakozóhelyeket, bárokat, na meg az éttermeket is. Utóbbi nem olyan egyszerű, mivel nagyjából 27 ezer van belőlük. Rengeteg adót termelnek és sok munkahely van veszélyben, így az elvitel, valamint a kiszállítás továbbra is üzemel, hogy talpon tudjanak maradni.

„A vírus nagyon terjed azokon a helyeken, ahol a New York-iak találkoznak: éttermek, bárok, ahol az emberek közel tudnak kerülni egymáshoz. Meg kellett szakítani ezt a láncot”

– mondta Blasio, aki azért a tömegközlekedést nem állította le.

Szóval a New York-i metróhálózat továbbra is működik, azonban drasztikusan visszaesett az utasok száma.

Persze van, aki ebben is a tréfát kereste, így feltöltötte Twittere, hogyan is kell metrózni New Yorkban a koronavírus-járvány idején. Természetesen a nem legális formáját láthatjuk ennek az egésznek.

Az emberek veszik a poént, mivel cikkünk írásakor már 22 millión néztek meg a videót csak a Twitteren. A metróhálózat üzemeltetői is kivételesen elengedhetik a büntetést, mert kellenek az efféle viccek ezekben a nehéz időkben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás