promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsidró Tamás: „Andival szétszakított minket a vírus!”
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mesterfodrász és szerelme nehéz időszakon megy keresztül.

Zsidró Tamást nagyon megviselte, hogy be kelle zárnia a szalonját, hiszen az elmúlt 22 évben soha nem kényszerült még erre. A mesterfodrásznak azonban sokkal fontosabb az alkalmazottainak egészsége, folyamatosan érdeklődik felőlük, és annak a megoldásán töri a fejét, hogy ne ütközzenek anyagi nehézségekbe. Egy biztos, senkit sem fog kirúgni, és készen áll bármelyiküknek kölcsönadni, ha a helyzet úgy kívánja.

Zsidró Tamásnak azonban nemcsak a válallkozása körül kell szembenéznie a járvány okozta nehézségekkel, szerelmével, Várkonyi Andreával sem lehetnek most együtt, a biztonság kedvéért csak online tartják a kapcsolatot.

„Andival szétszakított minket a vírus! Skype-on szoktunk beszélni, most ez a legbiztonságosabb. Különösen nehéz egy ilyen helyzetben távol maradni attól, akit szeretünk, könnyebb lenne együtt átvészelni, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznunk mindenki egészsége érdekében. Nem tudom, meddig fog tartani ez az állapot, de mi igyekszünk mindent megtenni, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta”

– nyilatkozta a mesterfodársz a Blikknek, aki kertészkedéssel tölti a kényszerpihenőjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás