promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Példaértékű felajánlást tett Mága Zoltán
Borítókép:  Hírolvasó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hegedűművész ezzel kívánja segíteni a rászoruló gyermekek digitális oktatását.

Március 13-án, pénteken jelentették be, hogy március 16-tól bezárnak az iskolák, és tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Azonban nem minden család engedheti meg magának, hogy beszerezze a digitális oktatáshoz szükséges elektronikai eszközöket.

Mága Zoltán a Facebook-oldalán írta, hogy jó döntésnek tartja a veszélyhelyzet elhárításához szükséges korlátozó intézkedések elrendelését, de tisztában van vele, hogy az új oktatási rend nagyon sok hátrányos helyzetű családnak komoly kihívást jelent. Éppen ezért a hegedűművész példaértékű felajánlást tett:

„Mindig is azt vallottam, hogy a jövő kulcsa a tanulás, és csak a tudás adhat biztos, kiszámítható jövőt, és a társadalmi integrációhoz is csak a tanulás útján vezethet út. Éppen ezért egy barátommal segítem, támogatom a hátrányos helyzetben élő roma és nem roma származású gyermekek oktatását, képzését. A közös felelősségvállalás és áldozathozatal jegyében 100 darab tabletet vásárolok a rászoruló gyermekeknek, azoknak, akik nem rendelkeznek ilyen informatikai eszközökkel, és szüleiknek komoly anyagi problémát okozna azok beszerzése. Kollégáim, munkatársaim segítségével hamarosan eljuttatom a gyermekeknek”.

Mága Zoltán másokat is arra ösztönöz, hogy segítse hátrányos helyzetű embertársait, főleg a falvakban élő gyermekeket, és az időseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás