promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett Daniel Craig egykori Bond-csaja
Borítókép:  Olga Kurylenko és Daniel Craig A Quantum csendje című filmben. Forrás: thereeljames.wordpress.com.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 40 éves Olga Kurylenko rengeteg filmben feltűnt már, így sokak számára ismerős lehet. Most pedig egy elég szomorú dolgot kellett megosztania a rajongóival.

A már több mint hétezer halálos áldozattal járó koronavírus miatt az utóbbi időben rengeteg ember szívébe beköltözött a rossz érzés és a pánik. A vírus már Magyarországon is megjelent, de egészen a két Oscar-díjas színész, Tom Hanks (Forrest Gump, Halálsoron, Számkivetett) megbetegedéséig szinte elkerülte a filmgyártás fellegvárát, Hollywoodot.

Sokak kedvenc színésze hiába volt az első, végül természetesen nem ő lett az utolsó sztár, akinek pozitív lett a koronavírus-tesztje. Most például a Daniel Craig főszereplésével készült James Bond-filmek egyik női főszereplője, Olga Kurylenko is megfertőződött.

Olga Kurylenko az Egy tökéletes nap című filmben / Fotó: imdb.com

A Szovjetunióban született negyven esztendős színésznő a Feledés, Hitman – A bérgyilkos, Johnny English újra lecsap és A Quantum csendje című filmekkel vált igazán ismertté, miután évekig modellkedett. Az utóbbi időben szép kis karriert épített magának, így rengeteg rajongót szerzett, akiket most a Metro információi szerint eléggé elszomorított azzal az Instagram-bejegyzéssel, amiben megosztotta a világgal:

ő is elkapta az embereket rettegésben tartó koronavírust.

Olga Kurylenko tünetei a saját elmondása szerint a láz és a fáradtság voltak, így most otthon, bezárva vészeli át a nehéz időszakot, miközben arra figyelmeztet mindenkit, hogy vegyék komolyan a koronavírust, és vigyázzanak magukra. Ezek alapján a körülményekhez képest jól van a színésznő, akiért a bejegyzés alatti hozzászólása alapján A kaptár-filmek sztárja, Milla Jovovich is imádkozik ezekben a napokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás