Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Arnold Schwarzenegger és Hugh Jackman is megtanít arra, hogyan moss kezet

Arnold Schwarzenegger és Hugh Jackman is megtanít arra, hogyan moss kezet

Színes

Arnold Schwarzenegger és Hugh Jackman is megtanít arra, hogyan moss kezet

Színes

Toronicza Péter - 2020.03.16. 14:01

A hírességek sorban állnak, hogy bemutathassák a helyes kézmosást.

Terjed a világban a koronavírus, ami kellően felborította mindenki életét, így nem kellene emellé még el is kapni. Az egyik legfontosabb, hogy tartsuk be a higiéniai szabályokat, amit amúgy mindig be kellene. Az egyik legfontosabb a kezünk tisztasága, amivel állandóan mindent tapizunk. Az alap kézmosást óvodában megtanulta mindenki, azonban a többség most igyekszik felhívni a figyelmet a helyes módszerre.

Hugh Jackman is ezen van, akinek törölnie kellett az első posztját, mivel jelezték neki a netezők, hogy az rendben van, hogy tanítja a helyes módszert, de közben ne pazaroljon el egy csomó vizet. Szóval a színész a második videóban azzal kezd, hogy amíg a 20 másodperces szappanozós szabállyal van elfoglalva, addig elzárja a vizet.

Arnold Schwarzenegger erre már nem figyel, de őt valamiért nem teremtették le a vízpazarlás miatt. Pedig folyatja neki rendesen. Valószínűleg a színész kutyája, Cherry terelte el mindenki figyelmét erről, mivel túl aranyosan követi az eseményeket.

A Terminátor elmondta, hogy naponta legalább ötvenszer mos kezet. Olyan, mint jómagam, minden kis csipli-csupli dologért képes vagyok a csap alá tenni a mancsaimat.

Borítókép: Tolga Akmen / AFP

Legolvasottabb hírek