promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger és Hugh Jackman is megtanít arra, hogyan moss kezet
Borítókép:  Tolga Akmen / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hírességek sorban állnak, hogy bemutathassák a helyes kézmosást.

Terjed a világban a koronavírus, ami kellően felborította mindenki életét, így nem kellene emellé még el is kapni. Az egyik legfontosabb, hogy tartsuk be a higiéniai szabályokat, amit amúgy mindig be kellene. Az egyik legfontosabb a kezünk tisztasága, amivel állandóan mindent tapizunk. Az alap kézmosást óvodában megtanulta mindenki, azonban a többség most igyekszik felhívni a figyelmet a helyes módszerre.

Hugh Jackman is ezen van, akinek törölnie kellett az első posztját, mivel jelezték neki a netezők, hogy az rendben van, hogy tanítja a helyes módszert, de közben ne pazaroljon el egy csomó vizet. Szóval a színész a második videóban azzal kezd, hogy amíg a 20 másodperces szappanozós szabállyal van elfoglalva, addig elzárja a vizet.

Arnold Schwarzenegger erre már nem figyel, de őt valamiért nem teremtették le a vízpazarlás miatt. Pedig folyatja neki rendesen. Valószínűleg a színész kutyája, Cherry terelte el mindenki figyelmét erről, mivel túl aranyosan követi az eseményeket.

A Terminátor elmondta, hogy naponta legalább ötvenszer mos kezet. Olyan, mint jómagam, minden kis csipli-csupli dologért képes vagyok a csap alá tenni a mancsaimat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás