Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyot bakizott a Puma az új cipőjével

Nagyot bakizott a Puma az új cipőjével

Színes

Nagyot bakizott a Puma az új cipőjével

Színes

Toronicza Péter 20:50

Az internet népe rászállt a sportszergyártóra a dizájn miatt.

A Puma csapata azért nem csak pár emberből áll. Vannak ott dizájnerek, marketingesek, de még olyanok is, akik csak ülnek a találkozókon és tippeket adogatnak. Fura, hogy egyiküknek sem tűnt fel a hasonlóság. Ez a pareidolia hatás, aminek a legaranyosabb formája, amikor különböző formákat látunk a felhőkben.

Nem tudok elmenni mellette, de a legviccesebb formája, amit a netezők állandóan elővesznek, amikor valaminek pénisz formája van. Ők még akkor is belelátják és kikezdenek valamit, ha tényleg csak minimális a hasonlóság.

Egy cipőnek cipő alakja van, azonban a Puma csinált egy afféle dizájn bakit, ami miatt a web népe szétszedi őket.

A sportszergyártó leleplezte a Storm Adrenaline nevezetű lábbelijét, ami egy női cipő, de felülről nézve az egész hasonlít Adolf Hitlerre. A haj, és a bajuszka megvan, de ha hordaná egy barátnőm, nekem szerintem eszembe se jutna belelátni a nácivezért.

Ha ez még nem lenne elég, a Storm Adrenaline rövidítése SA, vagyis Sturmabteilung, ami a náci párt egyik katonai osztaga volt. Már ebbe is belekötni azért tényleg nagyon aljas, de a netezők azért megtették.

A Puma nyilván nem szándékosan csinálta ezt, és elhiszem, hogy vakarják a fejüket, amikor már a nagyon sokadik dizájnt kellene piacra dobni. Ti látjátok a Puma cipőjében Hitlert? 

Borítókép: TAG24