promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy „néző” azért volt a Valencia–Atalanta zártkapus BL-mérkőzésen
Borítókép:  The Sun
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Valencia 2019 nyarán életnagyságú szobrot állított hűséges szurkolójának. A 2017-ben elhunyt Vincent így ezúttal is ott ült a Valencia hazai mérkőzésén, függetlenül attól, hogy az zártkapus volt.

A Valencia–Atalanta Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágót (amelyet végül az olasz csapat nyert meg 4-3-ra) zárt kapuk mögött rendezték meg a koronavírus-járványra való tekintettel. A teljesen üres stadionban egy „néző” azért helyet foglalt a lelátón – egész pontosan a 164. székén. A spanyol klub ugyanis 2019 nyarán életnagyságú szobrot állította egyik – ha nem a legfanatikusabb – szurkolójának, Vincentnek

Az úriember évtizedekig járt ki a csapat meccseire bérletesként, tette ezt azok után is, hogy az ötvenes éveiben megvakult. De ez sem tartotta vissza attól, hogy az oldalsó lelátó 164. székén helyet foglalva, minden hazai mérkőzésen ott legyen a Mestallában, azaz a Valencia otthonában. A klub pedig 2017-es halála után két évvel Vincent életnagyságú szobrát csavarozta oda, ahol a drukker mindig is ült.

Így Vincent ezúttal is ült a Valencia hazai mérkőzésén, még akkor is, ha az zártkapus volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás