promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry és Meghan utolsó, hivatalos eseményükön jelentek meg
Borítókép:  TOLGA AKMEN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nemzetközösség napja alkalmából a londoni Westminster-apátságban rendezett eseményen jelent meg utoljára, hivatalosan a királyi család tagjaként Harry herceg és Meghan Markle.

A királyi család tagjaként, utolsó, hivatalos kötelezettségének tett eleget Harry herceg és Meghan Markle. A házaspár Kanadából érkezett a Nemzetközösség napja alkalmából a londoni Westminster-apátságban rendezett nagyszabású ceremóniára. Az eseményen jelen volt II. Erzsébet királynő, Károly trónörökös, Harry édesapja és Vilmos herceg – írja a BBC.

Ahogy azt az alábbi felvételen látni lehet, az utolsó eseményét jó hangulatba töltötte a pár. Az apátságban helyet foglaló gyerekek pedig kifejezetten örültek Meghan Marklenek, aki egy zöld Emilia Wickstead ruhát viselt.

A pár elképzelhető, hogy néhány jótékonysági eseményen részt vesz még, de a március 9-i volt az utolsó, amikor a királyi család tagjaiként tették mindezt. Március 31-től pedig – ahogy azt az MTI jelzi – Harry és amerikai felesége a jövőben nem használhatja az Ő Királyi Fensége titulust sem, amelyre Harry az uralkodó egyenes ági leszármazottjaként, Meghan hercegnő pedig Harry feleségeként tarthatott igényt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás