Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A 16 évvel fiatalabb Bond-lány Ben Affleck új barátnője

A 16 évvel fiatalabb Bond-lány Ben Affleck új barátnője

Színes

A 16 évvel fiatalabb Bond-lány Ben Affleck új barátnője

Színes

TK - 2020.03.09. 19:49

Ben Affleck az utóbbi időben alkoholizmusával került a pletykalapok címlapjára.

Ben Affleck nem tagadja, hogy alkoholista. Állítása szerint édesapja is közeli barátságban állt az alkohollal. Rendszeres időközönként jelennek meg olyan fotók, hogy a színész volt felesége, Jennifer Garner segítségével megy elvonóra. Affleck eme problémája néha filmjeire is hatással van.

Érdekesség Affleck-kel kapcsolatban, hogy legújabb filmjében éppen egy alkoholista edzőt alakít. Állítólag többször is meg kellett szakítani a forgatást, mert Affleck sírógörcsben tört ki, amikor a jelenetekben azzal szembesült, hogy az alkoholizmus mennyire rossza hatással van az emberi és családi kapcsolatokra.

A People magazin most arról ír, hogy Ben Affleck egy romantikus utazás keretében Havannába utazott barátnőjével, a legújabb Bond-film egyik színésznőjével, Ana de Armasszal. A nő 16 évvel fiatalabb a 47 éves színésznél. A lap információi szerint a pár egy magán repülőgéppel érkezett meg Kuba fővárosába.

A People úgy tudja, hogy Affleck már korábban is randevúzott ezzel a lánnyal még New Orleans-ban. Azt a találkozót egy rajongó meg is örökítette. A lap a kubai útról egy lesifotót is közölt, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Borítókép: Ana de Armas a Golden Globe januári díjkiosztójának vörös szönyegén. Forrás: AFP/Valerie Macon.

Legolvasottabb hírek