promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca és Mel Gibson találkozik – fotó
Borítókép:  Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A közös fotó azért jött létre, mert Jason Momoa hatalmas Mel Gibson-rajongó.

Jason Momoa akkor lett igazán híres, amikor bevállalta Khal Drogo szerepét a Trónok harcában. George R. R. Martin karaktere Daenerys Targaryen férje, és a dothrakiak uralkodója. Ő ugyebár nem volt olyan sokáig benne a sorozatban, mint Peter Dinklage, aki részese volt Daenerys pálfordulásának is.

Momoának rengeteg rajongója lett, mondanom sem kell, hogy főleg női körökben. A modellnek és színésznek Aquaman szerepe is tökéletesen jól állt a DC-moziverzumban, azt azonban senki sem tudta róla, hogy őrülten nagy Mel Gibson fanatikus.

Most végre találkozhatott is a példaképével és a Trónok harcás barátjával csináltak egy közös fotót. Momoa a posztban gyakorlatilag ódákat zengett a példaképéről. Egy igazi álma vált valóra a közös képpel:

„Példakép. Hatalmas ikon vagy és csodássá tetted a gyerekkoromat a Mad Max filmmel, na meg Martin Riggs és William Wallace karakterével. Rendezőként is csodállak. Imádom az Apocalyptót, és bármikor dolgoznál velem, én K...ÁRA BENNE VAGYOK. Örülök, hogy találkozhattunk, na meg Peterrel is, aki mindig színesebbé tudja tenni a napomat. Imádlak tesó.”

Hát, ez valóban egy laza, ám nagyon is szívhez szóló óda. Azonban megvan a közös fotó, és a jövőben Gibson gondolkodhat, hogy valóban együtt dolgozna-e Momoával valamiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás