Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Besz*rtam, na!” – Tóth Gabi arról, mikor kiderült, hogy terhes

„Besz*rtam, na!” – Tóth Gabi arról, mikor kiderült, hogy terhes

Színes

„Besz*rtam, na!” – Tóth Gabi arról, mikor kiderült, hogy terhes

Színes

Promotions 09:18

Tóth Gabi blogbejegyzésében beszélt arról, hogyan élte meg azt a pillanatot, amikor kiderült, hogy terhes.

Tóth Gabi úgy döntött, a csalad.hu felületén blogolni fog, méghozzá a szülés utáni depresszióról, a tapasztalatairól, és az élményeiről. Most meg is érkezett az első bejegyzés, amelyben az énekesnő – ahogy fogalmaz – „kendőzetlenül őszinte".

Mint írja, minden azzal kezdődött, hogy ez kézmosás alkalmával észrevette, hogy elszíneződött az ujja a gyűrű alatt, majd jött egy szendvics...

„Sári Kata, az én csodálatos fodrász barátnőm készített egy szendvicset és letette elém az asztalra. (...) Csak a szendvics volt és én. Mondanám, hogy sokáig tartott ez a szerelmes pillantás, de ezen a ponton elvesztettem a testem fölötti uralmat, és úgy kezdtem zabálni, mint aki életében nem kapott étel. (...) A mai napig emlékszem az ízére, komolyan mondom, egy orgazmushoz tudnám hasonlítani azt az érzést, amit akkor átéltem" – írta Tóth Gabi.

Csakhogy megnyugodjon, ékszerész barátnőjét az elszíneződött ujja miatt, s mint kiderült, az arany alatt akkor színeződik el a bőr, ha valamilyen hormonális elváltozást jelez.

„Na, király, tuti meghalok – gondoltam. Mivel a pánik elég jellemző rám ilyen esetekben, én tényleg azt hittem, hogy valami komoly bajom van" – fogalmaz Tóth Gabi. Ezután jött a táskájában ott lapuló terhességi teszt, s az a bizonyos két csík.

„Itt álltam egy viszonylag frissnek mondható kapcsolatban, egy pozitív terhességi teszttel a kezemben, amin olyan erősen látható volt mindkét csík, hogy szinte világított. Örültem? Hát persze! Megijedtem? Naná! Elbizonytalanodtam? Nagyon! Aztán kétségbeestem amiatt, hogy elbizonytalanodtam? Eszméletlenül! Aztán bepánikoltam attól, hogy kétségbeestem, hogy elbizonytalanodtam… röviden beszartam, na! Körülbelül ilyen sorrendben" – írta le érzéseit az énekesnő.

Borítókép: 24.hu