Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Miért rúgták ki Abaházi Csabát a Sláger FM-től? – eltérőek az okok

Miért rúgták ki Abaházi Csabát a Sláger FM-től? – eltérőek az okok

Színes

Miért rúgták ki Abaházi Csabát a Sláger FM-től? – eltérőek az okok

Színes

Promotions 16:36

Annyi bizonyos: a Sláger FM azonnali hatállyal szerződést bontott műsorvezetőjével, Abaházi Csabával. Arról azonban, hogy mindez, miért történt, már megoszlanak a vélemények.

Az tény, hogy a Sláger FM azonnali hatállyal szerződést bontott műsorvezetőjével, Abaházi Csaba. Erről maga a rádiós számolt be egy által közzé tett Facebook-bejegyzésben, ami későb eltávolított. Abaházi jelezte, hogy azért váltak meg tőle, mert egy reklám alatt kicsúszott a száján egy „k...a anyádat”.

De, hogy mindez, miért történt, arra többféle válasz van. A Sláger FM-et mögött álló Tematic Media Group tulajdonosa, Radu Morar a Media1-nek a következőket mondta:

„Többször figyelmeztettem már Abaházi Csabát trágár szavakért, mert többször is előfordult már ilyesmi. Mintha csak szabotálná a rádió működését!”

A tulajdonos szavait Abaházi nem hagyta annyiban, mint elárulta, ez volt az első ilyen eset a részéről és még nem figyelmeztették, szerinte nem igaz, amit a tulajdonos nyilatkozott. Az Index ugyanakkor arról ír, hogy azért válhattak meg Abaházi Csabától, mert más rádiókkal is tárgyalt. 

Borítókép: Blikk