promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért rúgták ki Abaházi Csabát a Sláger FM-től? – eltérőek az okok
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyi bizonyos: a Sláger FM azonnali hatállyal szerződést bontott műsorvezetőjével, Abaházi Csabával. Arról azonban, hogy mindez, miért történt, már megoszlanak a vélemények.

Az tény, hogy a Sláger FM azonnali hatállyal szerződést bontott műsorvezetőjével, Abaházi Csaba. Erről maga a rádiós számolt be egy által közzé tett Facebook-bejegyzésben, ami későb eltávolított. Abaházi jelezte, hogy azért váltak meg tőle, mert egy reklám alatt kicsúszott a száján egy „k...a anyádat”.

De, hogy mindez, miért történt, arra többféle válasz van. A Sláger FM-et mögött álló Tematic Media Group tulajdonosa, Radu Morar a Media1-nek a következőket mondta:

„Többször figyelmeztettem már Abaházi Csabát trágár szavakért, mert többször is előfordult már ilyesmi. Mintha csak szabotálná a rádió működését!”

A tulajdonos szavait Abaházi nem hagyta annyiban, mint elárulta, ez volt az első ilyen eset a részéről és még nem figyelmeztették, szerinte nem igaz, amit a tulajdonos nyilatkozott. Az Index ugyanakkor arról ír, hogy azért válhattak meg Abaházi Csabától, mert más rádiókkal is tárgyalt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás