Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Felvágta az ereit Demcsák Zsuzsa nevelt fia

Felvágta az ereit Demcsák Zsuzsa nevelt fia

Színes

Felvágta az ereit Demcsák Zsuzsa nevelt fia

Színes

TK 09:21

A fiú Demcsák Zsuzsának is bevallotta, hogy mit tett.

Demcsák Zsuzsa úszik a boldogságban párjával.

Eközben Horváth Leon óriási problémákkal küzd, öngyilkos akart lenni – írja a Bors. A fiúra akkor figyelt fel a korábbi műsorvezető, amikor Leon kikerült az állami felügyelet alól. Ekkor ismerkedett meg Demcsák Zsuzsával, aki megkedvelte, szárnyai alá vette őt, nevelt fiaként tekint rá. Sőt, Horváth Leonnak bejárása van Demcsák lakásába, a nagyobb ünnepeket együtt is töltik.

A lap egyik olvasója vette észre egy vidéki kórház sürgősségi osztályán a fiút, és a Bors megtudta, hogy Horváth Leon öngyilkos akart lenni. Az újságnak először nem akart nyilatkozni, majd ő kereste meg a szerkesztőséget, hogy elmondja az álláspontját:

„Valóban engem láttak el abban a kórházban, mert megpróbáltam felvágni az ereimet... Nem pontosan emlékszem, hogy mi történt, csak azt tudom, hogy egyedül éreztem magam.  Egy vidéki ismerősömnél voltam, ahová éppen önmagam elől menekültem. Egy ideje már foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, de addig az estéig mindig találtam arra okot, hogy ne tegyem meg. Aznap viszont nagyon magányosnak és haszontalannak éreztem magam. Senkit sem hívtam fel, hogy legalább szóval tartson, amíg elmúlnak a sötét gondolataim. Korábban, ha rosszul éreztem magam, Zsuzsát hívtam, de arról sosem beszéltem neki, hogy mit tervezek. Csak beszélgettünk és ő képes volt visszaadni az életkedvemet. Aznap este viszont nem tárcsáztam a számát. Bementem a fürdőszobába, és megtettem. Az ismerősöm jött be, miután nem talált sehol ,és a szólongatásra sem válaszoltam. Azonnal bevitt az ügyeletre.”

A fiú az eset után szakemberhez fordult, és Demcsák Zsuzsának is elmondta, hogy mit tett:

„Már csak a karomon lévő kötés emlékeztet arra, hogy mit tettem magammal, és már tudom, hogy butaság volt. Szakemberhez fordultam, és azóta is rendszeresen járok kezelésre, de a legtöbbet Zsuzsa segít nekem, aki nagyon megijedt, miután megtudta, mit tettem. Már tudom, hogy hozzájuk tartozom, és azt is, hogy nem vagyok egyedül, bár fogalmam sincs, hogy korábban miért éreztem magam elveszettnek, hiszen hozzá mindig bizalommal fordulhattam. Arra jutottam, hogy nem tartom titokban a lelki problémáimat, és azt sem, hogy szuicid hajlamom van, mert biztos vagyok benne, hogy rengeteg, az állami gondozásból kikerült fiatal küzd hasonló gondokkal. Ha teljesen rendbe jövök, szeretnék segítőként tevékenykedni. Ezeknek a srácoknak tudniuk kell, hogy nincsenek egyedül a gondjaikkal, és azt is, hogy van kiút.”

A lap megkereste Demcsák Zsuzsát, akit bár nagyon megviselt az eset, nem akart nyilatkozni.

Borítókép: Demcsák Zsuzsa. Forrás: nepszava.hu.