Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új reklámot forgat Bruce Willis és a Hell

Új reklámot forgat Bruce Willis és a Hell

Színes

Új reklámot forgat Bruce Willis és a Hell

Színes

Toronicza Péter 10:10

Ráadásul egy másik sztárt is szerződtettek Willis mellé.

A HELL Energy Magyarország 2006-ban indult meg hódító útjára, és azóta már a nemzetközi vizeket is szépen behajózták. Onnan is lehetett tudni, hogy komolyan kell velük számolni, amikor már horribilis pénzeket szórtak el marketingre. Anno 2018-ben nem kisebb nevet szerződtetek le reklámarcnak, mint Bruce Willist.

A reklám teljesen jó volt, a történetnek meg egyszerűnek kell lennie egy félperces filmecskében: Willis anno rengeteg kávét ivott, de átváltott a Hell-re, mert az sokkal tutti-fruttibb. Közben iszonyatosan betámadtak engem, mert véleménybe közöltem, hogy Willis a végén tök hülyén néz bele a kamerába. Utána írták, hogy nekem csak ne járjon a szám, mert a Bruce Willis azt csinál, amit akar, és az így is úgy is király lesz. Igaz, de én így két év után is azt vallom, hogy a színész ostobán néz. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Nézzen határozottan, vagy nem tudom, de idióta fejet vág. Ettől még imádom. 

Ha már Willis bevált, akkor a Hell semmi esetre sem akarja elengedni, és újabb két éves szerződést kötöttek vele, ami magába foglal egy második reklámot is. A forgatást márciusban kezdik majd New Yorkban.

A cég kommunikációs és marketingigazgatója, Pantl Péter elmondta, hogy nagyon jól ment a munka Willis-szel, szóval nem volt kérdés a folytatás, mivel a minőség iránti elkötelezettségük is hasonló. A marketinges elmondta azt is, hogy a 2006-ban Miss Universe-nek megválasztott modellt, Zuleyka Rivera Mendozát is megszerezték a reklámhoz, akit már az egész világ ismer a Despacito klipje miatt.

Borítókép: Hell offical