promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halálhírét keltették, trágár stílusban reagált rá a Trónok harca színésze
Borítókép:  Backstage
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teljesen érthető a színész felháborodása.

Nikolaj Coster-Waldau az HBO sikersorozatának, a Trónok harcának az egyik központi figuráját, Jaime Lannistert alakította. A 49 éves színészről nemrég olyan álhírek terjengtek az interneten, amelyek szerint meghalt.

Az efféle kamuhírek nem számítanak ritkaságnak, tavaly novemberben például Celine Dion-ról terjesztették ugyanezt, amihez a CNN híradó egyik részletét használták fel.

A halálhírét keltő, cikkeknek álcázott reklámokra Nikolaj Coster-Waldau az Instagram-oldalán reagált, amiben látszik, hogy annyira megdöbbentette és feldühítette az álhír, hogy nehezen találja a szavakat, és nem tudja megállni, hogy ne trágár stílusban üzenjen az ötletgazdáknak:

„Megtudtam, hogy álhíreket terjesztenek rólam Dániában, amikben azt írják, hogy meghaltam. Nos, jól vagyok, de mi a...? Úgy értem, mi van, ha a lányaim, a feleségem vagy a családom látják ezt meg először? Ilyet tenni csak azért, hogy eladjanak valami szart, undorító! Szóval, ezt azoknak üzenem, akik ezt csinálták. Tudom, hogy nem érdekel Titeket, de b.....tok meg!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás