Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen pankrátor lett volna Michael Jackson

Ilyen pankrátor lett volna Michael Jackson

Színes

Toronicza Péter - 2020.02.26. 20:50

Kicsit azért jobban jártunk, hogy énekes lett belőle.

Néha annyi őrület csap meg a nagyvilágból, hogy nem győzöm kapkodni a fejemet. Most éppen arról hullt le a lepel, hogy van egy brazil pankrátor, aki nem csak úgy néz ki, mint Michael Jackson, hanem úgy is viselkedik a ringben, mintha maga az énekes csinálná ki az ellenfeleket.

Dwayne Johnson, vagy Hulk Hogan sokat mesélhetne arról, hogy a pankráció hiába nem igazi, őrületes fizikai kihívás. Bár a legjobban talán A pankrátor című film mutatja be ennek a szakmának a sötét oldalát. Ahogy látni fogjuk, nem csak Amerikában, hanem Brazíliában is népszerű ez az egész sportág, vagy színház, nevezze ki minek akarja.

Azonban a legnagyobb sztár egy Antonio Gleidson Rodrigues nevezetű emberke, aki több plasztikai műtétet is bevállalt, hogy hasonlítson Michael Jacksonra. A cingár pankrátornak ennyi persze nem volt elég, hogy a közönség szívébe lopja magát, hanem el kellett sajátítania az énekes táncmozdulatait is, amit vígan ki is használ a szorítóban.

A többség persze akkor őrül meg teljesen, amikor előkerül a moonwalk dobás. A rajongóknak nem ajánlom a videókat, mert lehet sértőnek fogják tartani, de ők inkább a fenti cikket olvasgassák, ami már egy komolyabb dolog, mivel a Bohém rapszódia producere akarja elkészíteni Jackson életrajzi filmjét.

Akik viszont bírják a poént, azoknak jöjjön egy kis Michael Jackson pankráció!

Borítókép: Christina Barany / Getty Images North America / AFP