promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„El kell venni az asszonyt, nincs mese” – tervezik az esküvőt Majkáék
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka elárulta, hogy megtört. Korábban ugyan ellenezte, de most már ő is úgy látja, hogy nagy esküvő kell, ahol a barátokkal együtt megünnepelik a nagy napot, amikor elveszi párját, Hornyák Hajnalkát.

„Mindig azt mondom, hogy azért nem akarok bulit csinálni, mert eljönnek a haverok, akik berúgnak helyettem az én pénzemen. Utána koszt is hagynak. De megtörtem én is, megtörtem... El kell venni az asszonyt, nincs mese”

– fogalmazott Majka a Nyomd a gombot, tesó! című műsorban – olvasható a Blikk Rúzson. A rapper egy ideig ellenállt a nagy esküvőnek, majd megtört. És ugyan már hét éve van együtt Hornyák Hajnalkával, ismertebb nevén Dundikával, csak most jött el az ideje annak, hogy a törvény előtt is egy pár legyenek. Mint Majka még korábban a Lokálnak elárulta, júniusban lesz a nagy esemény. 

„Régóta együtt vagyunk, itt van már az ideje. Nagy esküvőnk lesz, mindenkit meghívunk, aki fontos nekünk. A nászútra viszont a koncertek miatt csak később kerül sor. Külföldre utazunk majd, szeptember, október környékén”

– mondta.

Dundika régebben arról beszélt a Kiskegyednek, hogy leendő férje, Majoros Péter még nem volt nős. A kettejük álláspontja az esküvő kapcsán azonban sokáig nem egyezett, most azonban úgy tűnik, hogy közös nevezőre jutottak a felek. Hajni azt is elárulta, már tudja, hogy milyen ruhát szeretne.

„Klasszikus hófehér ruhában esküdnék. Nem lenne túl kihívó, de azért valamilyen szexis részt el tudok képzelni. A ruha hátsó része lenne csipkés és kivágott vagy elöl, a comb részénél lenne valami kis rafinéria. A fejemben már összeállt a kép a nagy napról”

– árulta el Dundika a részleteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás