promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek voltak Heath Ledger utolsó szavai a halála előtt
Borítókép:  Daily Star
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A néhai színész édesapja beszélt fia utolsó szavairól.

Január 22-én volt tizenkét éve, hogy 28 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Heath Ledger. Az ausztrál színész a Doktor Parnasszus és a képzelet birodalma című filmet forgatta Londonban, és január 18-án volt az utolsó munkanapja a halála előtt.

Vélhetően ez az utolsó kép, ami Heath Ledgerről készült.

A forgatás január 25-én folytatódott volna Vancouver-ben, a rövid szünetre Ledger hazatért a manhattani Sohóban található lakásába. Állítólag az utolsó ember, aki még élve látta a színészt, az a takarítónője volt, aki megesküdött rá, hogy hallotta Ledgert horkolni. Két órával később viszont a masszőre már holtan találta őt.

A Scribol oldalán olvasható a színész édesapjának, Kim Ledgernek a visszaemlékezése, aki többek között arról beszélt, hogy milyen sokáig tartott megnyugtatnia lányukat, Kate-t, akivel a színész utoljára beszélt. Heath testvére próbálta lebeszélni fivérét arról, hogy az orvosa által felírt gyógyszerekre még altatót is bevegyen, de a színész csak ennyit mondott:

„Katie, Katie, tudom, mit teszek, nem lesz semmi gond, csak aludnom kell. Jól vagyok.”

Az ausztrál színész hirtelen halála az egész világot megrendítette, Christopher Nolan A sötét lovag című filmjében nyújtott zseniális Joker-alakításáért 2009-ben posztumusz Oscar-díjat kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás