promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis újra hazudott párjának – ez volt az oka
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rappernek a TV2 álarcos műsorának, a Nicsak, ki vagyok?-nak a kedvéért újra titkolóznia kellett felesége előtt. 

A TV2 álarcos műsorának, a Nicsak, ki vagyok?-nak szigorú szabályai vannak. A maskarák mögött rejtőző emberek még családjuknak se árulhatnak el semmit. Ez pedig Curtisnek igencsak nehéz volt. A korábban drogproblémákkal küzdő rappert ugyanis ez a tett korábbi, sötét időszakára emlékeztette. Az Ördög bőrébe bújó énekes a nehézségekről beszélt a Ripostnak.

„Az volt a legnehezebb, hogy titokban kellett tartanom mindenki előtt, hogy részt veszek a Nicsak, ki vagyok?-ban. Ez ugye azt jelentette, hogy hazudnom kellett. Korábban rengetegszer tettem ezt az életvitelemből kifolyólag és megfogadtam, hogy az új életemben ilyet nem csinálok többé. Megszakadt a szívem, hogy újra kamuznom kellett azoknak, akiket szeretek, hiszen nem mondhattam meg, hogy hová megyek, amikor próbákra jártam”” – fogalmazott Curtis.

A rapper azt is elárulta, mostanra sok minden megváltozott: már a kisfia és a felesége áll az első helyen életében. Korábban azonban nem így volt. „Egy önző csávó voltam, nem érdekelt semmi, még a családom sem. Ültem a robogó vonaton, és lesz@rtam, hol áll meg. De ez már a múlt" – tette hozzá. Egyúttal azt is elárulta, még egy gyermeket szeretnének még feleségével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás