promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle eltökélt, és szembeszáll II. Erzsébet döntésével
Borítókép:  Harry és Meghan Markle. Forrás: AFP/Tolga Akmen.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Meghan Markle kész felvenni a harcot II. Erzsébettel azért, hogy több pénz maradjon a zsebükben.

2020 első jelentős botrányára nem sokat kellett várni, hiszen az újév első napjaiban Harry herceg és Meghan Markle bejelentette, hogy kilépnek a brit királyi házból. Az össznépi megdöbbenést követően válságtanácskozásokat tartottak a Buckingham-palotában, aminek a végén II. Erzsébet meghozta döntését unokáját, és annak feleségét illetően.

Ekkor szinte mindenki azt gondolhatta, hogy elcsitultak a kedélyek, ám néhány nappal ezelőtt a királynő olyan döntést hozott, amely jelentős mennyiségű pénzt vehet ki a fiatalok zsebéből.

A Daily Mail ennek apropóján azt próbálta kideríteni, hogy milyen lépéseket tervez Harry és Meghan. Természetesen a II. Erzsébet unokáját és feleségét nem tudták elérni, ám néhány közeli baráttól szereztek információkat:

Meghan Markle nem veszi tudomásul, hogy eltiltották a „royal”, azaz „királyi” szó használatától. Az egykori színésznő véleménye szerint jogilag nem korlátozhatják abban, hogy továbbra is használják cégnevüket, amire egy teljes brandet építettek már, ami akár sok millió fontot is hozhat a konyhára. Hiszen van saját weboldaluk, alapítványuk, és több millió rajongót számláló közösségi oldaluk, ezek mindegyikében használják azt a szókapcsolatot, hogy Sussex Royal.

Meghan egyik barátnője szerint, a nő úgy véli, hogy a királynő nagy ügyet csinál a kilépésükből, miközben ezt már rég le kellett volna zárni. A barátnő állítása szerint Harry is pontosan ugyanazt gondolja az ügyről, mint felesége. 

Meghan szerint nem fognak anyagilag csődbe menni, akár elveszik, akár marad a „royal” elnevezés:

ugyanis Harry és Archie ereiben királyi vér folyik, amit soha senki sem vehet el tőlük.

A Daily Mail megkeresett egy témában jártas szakértőt, akinek az a véleménye, hogy van akkora értéke a Harry és Meghan nevével által értékesített termékeknek, hogy az esetleges átnevezés után is milliókat fognak tudni keresni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás