promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mi kis falunk szépsége először beszélt terhességéről
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lovas Rozi, A mi kis falunk Erikája májusra várja első gyermekét. A színésznő most először beszélt terhességéről.

A mi kis falunk Erikája, Lovas Rozi májusra várja első gyermekét párjával. A színésznő eddig nem beszélt terhességéről, de most, a márciusi GLAMOUR Women of the Year, az év színésznője kategória jelöltjeként egy-két gondolatot megosztott a közönséggel.

„Sok minden kavarog még bennem… heves érzelmek… amik azért valami alapvető és megkérdőjelezhetetlen boldogságból fakadnak. Megszakad a szívem az előadásaimért, amiket mindjárt el kell hagynom, még ha némelyiket nem is örökre, de tudom, hogy ez a baba a legjobb dolog, ami most történhet velem. Hálás és büszke vagyok, amiért pont engem választottak az anyukájának. Kíváncsian várom, hogy mi lesz”

– idézi Lovas Rozi, korábbi szűkszavú közleményét a Femina.

A jelölést követően a Radnóti Miklós Színház 2018-as közönségdíjasa elárulta, öt hónapos terhesen még játszott, azóta pedig tanít és egy podcast-műsort csinál. Mint mondta, nem tervezték a gyermekvállalást a párjával, egyszerűen jött, ahogy jönnie kellett. Most pedig tartalékol erőforrásaival, odafigyel magára és a benne, illetve a körülötte történő változásokra.

„Nyilván nem bírok annyit, mint nem keltető üzemmódban, de így is elég aktívnak érzem magam. (...) Próbálok ráérezni arra, hogy mi esik jól, mire van szükségem nekem és a kisbabámnak. Ezekhez a megérzésekhez és igényekhez alakítom a tempómat is. Ezt most megtehetem, erről szól ez az időszak. Próbálom minél inkább kiélvezni”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás