promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornószínésznek áll Steven Spielberg lánya
Borítókép:  Robyn Beck / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan jön is az első filmje.

Váratlan bejelentést tett szülei felé Steven Spielberg egyik lánya, a 23 éves Mikaela, aki FaceTime-on közölte velük döntését, miszerint pornószínésznek és sztriptíztáncosnak fog állni.

A hírt a New York Post hozta le, amiben kitértek Mikaela gyerekkorára is. Az írás szerint a lány mindig is nagyon szorongó volt, és miután bentlakásos iskolába került, étkezési problémákkal és depresszióval is küzdött. Arról, hogy mi vezette őt a pornóiparhoz, Mikaela azt mondta:

elege lett abból, hogy kihasználják a testét, és mindig meg akarják neki mondani, hogy utálnia kell önmagát azért, ahogy kinéz.

A 23 éves menyasszony (vőlegénye a 47 éves dartsversenyző, Chuck Pankow) szerint semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakit érdekel ez az iparág, és nem akar olyat tenni, ami nem biztonságos. Utóbbiba beletartozik az is, hogy Mikaela nem fog másokkal szexelni a kamerák előtt, kizárólag szólóvideókat fog csinálni, és az első film hamarosan meg is jelenik.

Mikaela a háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg egyik adoptált gyermeke. A rendezőnek és feleségéne összesen hét gyereke van, ebből négy a sajátjuk, hármat pedig örökbefogadtak. Mikaela őszintén reméli, hogy szülei büszkék lesznek rá, amiért legyőzte az alkoholproblémáit, ami kis híján a halálát okozta 21 éves korában, és bízik abban, hogy elfogadják döntését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás