promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dennis, a komisz pénisz megjelent az időjárás-jelentésben
Borítókép:  Lindsey Parnaby / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egész Nyugat-Európát feldúlta a Dennis vihar, de a britek inkább azon röhögtek, hogy úgy nézett ki, mint egy kuki.

Nagy-Britanniát nagyon elkapta a Dennis nevezetű vihar, ahol vörös riasztás volt érvényben. A ciklon Németország közelében veszített az erejéből, mi pedig már csak annyit érzékeltünk belőle, hogy szokatlanul meleg volt nálunk. Szóval igen, főleg Dennisnek köszönhető ez a nagy tavaszi hőmérséklet napközben.

A heves esőzések és áradások óriási károkat okoztak az Egyesült Királyság nagy részén. Otthonok százai váltak lakhatatlanná, országszerte több mint 20 ezer háztartásban akadozott az áramellátás. Előtte ugyebár a Ciarával kellett megküzdeniük a briteknek, szóval volt bajuk most elég.

A brit meteorológiai szolgálatot figyelte mindenki a vihar előtt, de a többség inkább azzal volt elfoglalva, hogy a BBC egy óriási péniszként ábrázolta Dennist, legalábbis az útját. Lehet ezzel is üzenni akartak neki, hogy nem félnek tőle.

Hihetetlen, de bármibe képesek vagyunk belelátni egy kis himbilimbit, már csak a vicc kedvéért is. Szóval a vihar előtt áradtak a poénos kommentek, hogy egy óriási pénisz fogja megtámadni Walest. Tréfával jegelni a tragédiát is egy megoldás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás