Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dennis, a komisz pénisz megjelent az időjárás-jelentésben

Dennis, a komisz pénisz megjelent az időjárás-jelentésben

Színes

Dennis, a komisz pénisz megjelent az időjárás-jelentésben

Színes

Toronicza Péter - 2020.02.19. 08:38

Egész Nyugat-Európát feldúlta a Dennis vihar, de a britek inkább azon röhögtek, hogy úgy nézett ki, mint egy kuki.

Nagy-Britanniát nagyon elkapta a Dennis nevezetű vihar, ahol vörös riasztás volt érvényben. A ciklon Németország közelében veszített az erejéből, mi pedig már csak annyit érzékeltünk belőle, hogy szokatlanul meleg volt nálunk. Szóval igen, főleg Dennisnek köszönhető ez a nagy tavaszi hőmérséklet napközben.

A heves esőzések és áradások óriási károkat okoztak az Egyesült Királyság nagy részén. Otthonok százai váltak lakhatatlanná, országszerte több mint 20 ezer háztartásban akadozott az áramellátás. Előtte ugyebár a Ciarával kellett megküzdeniük a briteknek, szóval volt bajuk most elég.

A brit meteorológiai szolgálatot figyelte mindenki a vihar előtt, de a többség inkább azzal volt elfoglalva, hogy a BBC egy óriási péniszként ábrázolta Dennist, legalábbis az útját. Lehet ezzel is üzenni akartak neki, hogy nem félnek tőle.

Hihetetlen, de bármibe képesek vagyunk belelátni egy kis himbilimbit, már csak a vicc kedvéért is. Szóval a vihar előtt áradtak a poénos kommentek, hogy egy óriási pénisz fogja megtámadni Walest. Tréfával jegelni a tragédiát is egy megoldás.

Borítókép: Lindsey Parnaby / AFP