Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen volt Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás első randija

Ilyen volt Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás első randija

Színes

Ilyen volt Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás első randija

Színes

Promotions - 2020.02.18. 09:14

Várkonyi Andrea egy évvel azután talált újra párra, hogy szakított Bochkor Gáborral. Most elmesélte, milyen volt az első randi Zsidró Tamással.

Elmondása szerint nehéz egy éven van túl Várkonyi Andrea. A műsorvezető miután szakított Bochkor Gáborral, úgy érezte, már egész életét egyedül fogja leélni, s mint barátnőjének Doszpot Evelinnek arról beszélt, senki nem fogja szeretni őt.  A két barátnő a Life TV Női titkok Várkonyi An­dinál című műsorában beszélgetett az elmúlt egy évről – írja a Bors.

Várkonyi elmesélt, hogy az első randijuk idején nagyon hideg idő volt, de „okosan" kitalálták, hogy sétálni mennek. 

„Ő előrelátó módon egy termosszal érkezett, amit a dzsekije zsebébe dugott. Rumos-almás forró ital volt benne, ugyanis tudta, hogy szeretem a rumot. Több órán át beszélgettünk, és egyáltalán nem feszengett, nagyon természetes volt minden. Megállás nélkül dumáltunk. Ő borzasztóan jókedvű, kihozta belőlem a természetes oldalamat" – mondta.

De Várkonyi azt is elárulta, Zsidró miként vallott neki szerelmet. „Írt egy üzenetet, hogy „143”. (...) Kiderült, az amerikai szlengben ez azt jelenti, hogy szeretlek. Az I Love You kódja" – fogalmazott a boldogságban úszó Várkonyi.

Borítókép: Ripost