promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen volt Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás első randija
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea egy évvel azután talált újra párra, hogy szakított Bochkor Gáborral. Most elmesélte, milyen volt az első randi Zsidró Tamással.

Elmondása szerint nehéz egy éven van túl Várkonyi Andrea. A műsorvezető miután szakított Bochkor Gáborral, úgy érezte, már egész életét egyedül fogja leélni, s mint barátnőjének Doszpot Evelinnek arról beszélt, senki nem fogja szeretni őt.  A két barátnő a Life TV Női titkok Várkonyi An­dinál című műsorában beszélgetett az elmúlt egy évről – írja a Bors.

Várkonyi elmesélt, hogy az első randijuk idején nagyon hideg idő volt, de „okosan" kitalálták, hogy sétálni mennek. 

„Ő előrelátó módon egy termosszal érkezett, amit a dzsekije zsebébe dugott. Rumos-almás forró ital volt benne, ugyanis tudta, hogy szeretem a rumot. Több órán át beszélgettünk, és egyáltalán nem feszengett, nagyon természetes volt minden. Megállás nélkül dumáltunk. Ő borzasztóan jókedvű, kihozta belőlem a természetes oldalamat" – mondta.

De Várkonyi azt is elárulta, Zsidró miként vallott neki szerelmet. „Írt egy üzenetet, hogy „143”. (...) Kiderült, az amerikai szlengben ez azt jelenti, hogy szeretlek. Az I Love You kódja" – fogalmazott a boldogságban úszó Várkonyi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás