promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien megmutatta új párját, akivel lelki támaszai egymásnak
Borítókép:  Vasvári Vivien. Forrás: velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Vasvári Vivien betartotta ígéretét, miszerint Valentin-napon bemutatja követőinek új szerelmét.

Pár nappal ezelőtt Vasvári Vivien már megmutatta, hogy mivel fogja meglepni új szerelmét Valentin-napon.

Új párjáról már január közepén tudott a sajtó, ám az egykori luxusfeleség tartotta magát ahhoz, hogy február 14-én lép a nyilvánosság elé a férfi: ígéretét be is tartotta.

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

A pár az utóbbi napokat Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban töltötte, a részleteket pedig Vasvári Vivien mondta el a Blikknek:

„Csodásan telt a Valentin-napom. Zsigmond reggel már virágos fürdővel lépett meg, aminek nagyon örültem. Még sosem volt ilyen meglepetésben részem. Nagyon romantikus volt, annak külön örültem, hogy ennyire figyelmes velem a párom, és tudta, hogy imádom a virágokat. Este elvitt vacsorázni, az alkalomra az új babarózsaszín ruhámat vettem fel, és nagyon tetszettem neki. Gondolkodtam, hogy pirosba öltözöm, elvégre az illene az alkalomhoz, de a rózsaszín a kedvenc színem, és Zsigmond is azt mondta, hogy gyönyörű vagyok.”

Vasvári Vivien arról is beszélt, hogy mivel mindketten válófélben vannak, így pontosan tudják, hogy min megy keresztül a másik:

„A vakáció csodásan telik, nagyon boldogok vagyunk, és kiélvezzük az első hosszú közös utunkat. Nagyon sokat dolgozunk, ránk fért már egy kis pihenés, és az, hogy kettesben tudjunk lenni, csak egymásra figyelni. Érdekes, mert hiába ismerjük egymást régóta, sokáig nem is beszéltünk, nem gondoltunk úgy a másikra, mint most. Mindketten válófélben vagyunk, így pontosan értjük, min megy át a másik, és lelki támaszai vagyunk egymásnak.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás