Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Vera szerelme lerántja a leplet az énekesnő titkos életéről

Tóth Vera szerelme lerántja a leplet az énekesnő titkos életéről

Színes

Tóth Vera szerelme lerántja a leplet az énekesnő titkos életéről

Színes

TK 12:32

Tóth Vera szerelme, Pauli Zoli a Borsnak mesélt arról, hogy mit csinál szabadidejében az énekesnő.

Tóth Vera legutóbb akkor hallatta a hangját, amikor reagált a Schobert Norbi által kirobbantott botrányra.

A Bors most megszólaltatta az énekesnő vendéglátós szerelmét, Pauli Zolit:

„Van egy kicsiny falu Baranyában, Palkonya. A villányi út­jaim során láttam és szerettem bele, és láttam egyszer egy eladó házat, amit megvettem, s éttermet csináltam belőle. Így lett a »PalKonyha«.”

Ebbe a kicsi, egyutcás faluba siet fellépéseit követően Tóth Vera.

„A PalKonyha a szívügyem, csütörtöktől vasárnapig ott va­gyok, és Vera is mindig eljön, ha tud. Semmilyen elvárás nincsen, pihenhetne is, de ő ilyenkor szívesen segít nekem a főzésben, felszolgálásban. Nagyon gyorsan tanul, és bármit megmutatok neki egyszer, tökéletesen leutánozza. Azt látom, hogy teljesen kikapcsolja őt az itteni életünk, merthogy ez egy nagyon más világ, mint amiben ő egyébként mozog. Jövőre már tízszobás lesz a panzió, és szeretném a házat is befejezni, hogy a továbbiakban már ne csak egy hobbi, hanem a főcsapás legyen az életünkben Palkonya, ahol az életünket is képzeljük. Vera tapolcai lány, én érdi, mindkettőnket a vidék szépsége, nyugalma vonzza, és ez a lehető legjobb környezet egy családnak”

– mondta a férfi, aki hozzátette, hogy szívesen vállalna gyermeket is Tóth Verával.

„Hiszek a sorsszerű dolgokban, de főleg az emberek megfelelő időben való találkozásában. Én is eljutottam odáig, hogy végre az igazán fontos dolgokra koncentrálok. Szeretem Vera el­képesztően jó lelkét, hogy bármiről órákon át el tudunk beszélgetni, és hogy úgy tudjuk támogatni egymást mindenben, ahogy azelőtt még senki. Kiegészítjük egymást, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Nálam egy év a próbaidő, ami lejárt, és működünk, szóval nagy szavak, de igen, ő az… Én jobban benne vagyok a korban, és teljesen nyitott va­gyok mindenre, de engedem, hogy menjen minden a maga útján. Bármikor jöhet a gyerek, Verával ezt rábíztuk a sorsra. Mi készen állunk, és nagyon nagy szeretettel fogadjuk, amikor jön, és ahogy sokan, mi is eltoljuk a súlypontokat és átrendezzük az életünket”

– tette hozzá Pauli Zoli.

Ez volt az elsö közös fotónk. Akkor még csak reméltük, hogy az állandóan kicsavart lelkünk, végre megnyugodhat és megpihenhet a másikkal, kézenfogva. Izgalmas, édes szorongás ejtett rabul. Aztán úgy adta az élet, hogy egyre csak közeledtünk és végül megmaradtunk. A legjobb barátokká, társakká, cinkosokká, szerelmesekké váltunk és napról napra erősebben érzem azt, hogy az idő nekünk, értünk dolgozik. Valentin napon és minden másik napon is tudjuk, hogy a nap végén hálát kell adnunk azért, hogy a sorsunk útjai elkerülhetetlenné tették találkozásunkat. Kívánok mindenkinek olyan szerelmet, mint a miénk... szeretlek @paulizoli #együttmegyünk #örökké #valentines

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Borítókép: Instagram.