promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasárnap indul a TV2-es Álarcos énekes, csak más címmel
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon melyik jelmezes showműsort fogják többen nézni?

X-Faktor szintű nézettséggel startolt el az RTL Klub vadonatúj műsora, az Álarcos énekes. Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese korábban egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy azért indították el korábban a saját jelmezes műsorukat, mert ezzel elérik, hogy

„a TV2 ha már tartalmilag nem, időpontban saját döntést hozhasson”.

A Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpadát február 16-ától 18.50-től követhetnek figyelemmel a nézők. A szereplők hónapok óta a legnagyobb titokban készülnek az új műsorra. A biztonsági intézkedéseket olyannyira komolyan vették, hogy még némasági fogadalmat is tettek, mert az élő adás napján csak a próbák idejére hagyhatják el az öltözőiket, senkivel nem beszélhetnek, kivéve néhány stábtagot.

A jelmezeket egy profi csapat készíti szigorú feltételek mellett, csak a méreteket tudják, azt nem, hogy kik bújnak majd bele. A szereplők között lesznek híres énekesek, színészek, sportolók, műsorvezetők, valóságshow hősök és közéleti személyiségek is.

De miről is szól pontosan a műsor?

A Nicsak, ki vagyok? két tippelő sztárcsapat versenye, a műsorvezetője Tilla. Az egyik csapatot Majka, Judy és Hajós András, míg a másikat Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee alkotják.

Minden adásban négy új maszk mutatkozik be, a szereplők három körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni. Minden adásban három teljesen különböző előadással készülnek, de nem mindegyikük adhatja elő mindhárom produkcióját, mert a tippelő sztárok és a nézők körönként egyvalakit leleplezhetnek. A csapatok minden előadás után tippelnek, hogy ki lehet a maszk alatt. A nézők pedig a TV2 Live applikációban arra szavazhatnak, hogy melyik csapat tippjével értenek egyet.

Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akire a legtöbb szavazat érkezett, vagyis akiről a nézők is leginkább azt gondolják, hogy azt a hírességet rejti a jelmez, akire az adott csapat tippelt. A leleplezés után annak a csapatnak jár pont, amelyik helyesen tippelt a leleplezett maszkra. A sorozat végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta a leleplezett maszkos szereplőkre. A legutolsó adásban azok a maszkok, amelyeket nem sikerült leleplezni, új lehetőséget kapnak, ők a szuperdöntőben újra színpadra lépnek.

Ezen a hétvégén mindenki eldöntheti, hogy melyik kereskedelmi csatorna jelmezes showműsorát fogja ezentúl követni. Tény, hogy az RTL Klub egy hét előnyben van, de talán már az is szimpatikusabb lesz a nézőknek, hogy a TV2 műsora élő adás lesz, ami azt jelenti, hogy az Álarcos énekessel ellentétben a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada a televíziók előtt ülőket is bevonják a mókába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás