promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkával és Ganxsta Zoleeval indul a TV2 új showműsora
Borítókép:  Bama
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csatorna jelmezes műsorához számos híresség is csatlakozott.

Februárban indul a TV2 jelmezes showműsora, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada, amiben két háromfős sztárcsapat versenyez egymással. A feladatuk az lesz, hogy felismerjék és leleplezzék a színpadi produkciót bemutató hírességeket.

A dolgukat azonban megnehezíti, hogy a versenyzők látványos, külsejüket elfedő monumentális jelmezekben adják elő a produkciókat, tőlük teljesen szokatlan stílusban. A formátum legizgalmasabb eleme, hogy a sztárcsapatok, a stúdió közönsége és a televízió előtt ülő nézők egyszerre izgulhatnak, és együtt leplezhetik le a versenyzőket.

A tévénézők a TV2 Live applikáció segítségével szavazhatnak majd, hogy szerintük melyik híresség rejtőzik a jelmez alatt. Minden versenyző kiléte csak akkor derül ki, ha kiesett a versenyből, addig szabad a találgatás.

A Bors nemrég leleplezte, hogy kik fogják alkotni a két háromfős sztárcsapatot.

A műsorban Ábel Anita, Judy, Ganxsta Zolee, Majka, Kajdi Csaba és Hajós András lesz az, aki megpróbálja megfejteni, kit rejtenek a parádés jelmezek. A műsor házigazdája Till Attila lesz.

A produkciót óriási titkolózás veszi körül. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elárulta, hogy

a versenyzők hónapok óta a legnagyobb titokban készülnek az új műsorra az ország különböző pontjain, és a TV2-nél is csak öt ember tudja a teljes névsort. A sztároknak némasági fogadalmat kellett tenniük, mert az élő adás napján csak a próbák idejére hagyhatják el az öltözőiket, senkivel nem beszélhetnek, kivéve néhány stábtagot. Az itt tartózkodásuk alatt a telefonjukat sem használhatják, így valószínűleg filmekkel és sorozatokkal ütik majd el az időt. A családtagjaik előtt is teljes titokban tartják a projektet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás