Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Gesztesi ügyvédje beszélt az elhunyt színész végrendeletéről

A Gesztesi ügyvédje beszélt az elhunyt színész végrendeletéről

Színes

A Gesztesi ügyvédje beszélt az elhunyt színész végrendeletéről

Színes

HZS 15:45

Gesztesi Károly ügyvédje, dr. Borbély Zoltán elárulta, hogy az elhunyt színész tudomása szerint nem írt végrendeletet.

Gesztesi Károly hirtelen halála sokakat megrázott. A színász korábbi ügyvédje, dr. Borbély Zoltánt, aki arról beszélt a Borsnak, hogy ügyfelét sokkal inkább barátjának tekintette, hiszen – ahogy fogalmazott – 

„rengeteget beszélgettünk, sztorizgattunk, bármiről is legyen szó. Sportról, hitről, színházról, szinkronról, családról, és persze a gyerekekről”.

Mint mondta, Gesztesi soha nem beszélt a halálról, arról, hogy mi lesz, ha történik vele valami. Egyszerűen nem szeretett ilyenekkel foglalkozni. 

„Tudtommal végrendeletet sem írt, viszont az egyik családtagjáról mindenképpen szeretett volna gondoskodni. Ezt ő maga mondta. De nem került rá sor, mert annyira jól volt. Nem tudhatta, hogy ki következik. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a gyerekek nem fognak marakodni az örökségen. Egymásba kapaszkodva gyászolnak, és mindenben támogatják egymást. Őszintén mondhatom, hogy én még soha nem láttam ilyen összetartó családot”

– fogalmazott dr. Borbély Zoltán. Hozzátette, hogya majdani vagyonmegosztásról szóló tárgyalást esetleg az akadályozhatja, ha nem tudnak vagy nem akarnak megegyezni az örökösök, de szerinte kizárt, ugyanis Máté, Márkó, Dávid, Áron és Panka a legnehezebb időkben is összetartanak.

Borítókép: youtube.com