promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs az Álarcos énekesről: „Ez az egész műsor egy nagy vicc”
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs az RTL Klub új showműsorának egyik nyomozója lesz.

A tervezettnél hamarabb, már február 9-én, vasárnap elindul az Álarcos énekes című műsor. Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese azzal indokolta a váratlan döntést, hogy a TV2 is egy hasonló jelmezes showműsort indít februárban.

A csatorna nemrég felfedte, ki lesz az Álarcos énekes házigazdája, és a négy nyomozó, akik megpróbálják kideríteni, melyik hírességeket rejtik a maszkok.

Sebestyén Balázs is egy nyomozó szerepét tölti majd be a műsorban. A rádiós műsorvezetőt a Blikk kérdezte arról, hogy mit szól hozzá, hogy Istenes Bence fogja vezeti a műsort.

„Bencét nagyon tehetségesnek tartom, másik zsűritársamat, Dancsó Petit is tehetségesnek tartom, és nagyon bátor, hogy merte vállalni a tévézést, főleg ebben a laza, nagyhangú csapatban. Az biztos, hogy rengeteget fogunk poénkodni”

Balázs úgy fogalmazott: örül, hogy végre tét nélkül ülhet egy műsorban, hiszen nem rajta lesz a felelősség. Szerinte az Álarcos énekes egy totális őrület, egy nagy vicc, amit nagyon élvez, és szeretné a gyermekeit is elhozni egy-egy felvételre.

„Szerintem a fiúknak nagyon tetszeni fog a műsor, imádják majd a jelmezeket, szeretném, hogy lássák ők is, hogyan néz ki ez a valóságban. Aztán majd ha adásba kerül, vasárnap együtt nézzük otthon. Beni hamarosan kiskamasz lesz, és akkor nem tudom majd rávenni, hogy eljöjjön, vagy megnézzen a tévében, úgyhogy még most van erre lehetőségem”

Az Álarcos énekest február 9-től, vasárnap esténként 19 órától láthatjuk az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás