Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Kínoztam a testemet” – drogfüggőségéről vallott Justin Bieber

„Kínoztam a testemet” – drogfüggőségéről vallott Justin Bieber

Színes

„Kínoztam a testemet” – drogfüggőségéről vallott Justin Bieber

Színes

HZS 20:02

A kanadai énekes, Justin Bieber egy új, róla szóló dokumentumfilm-sorozatban beszélt őszintén a droghoz való viszonyáról, függőségéről.

Justin Bieber előző év végén, december 24-én egy Youtube-on közzétett videóban jelentette be, hogy visszatér. Ebben kitért arra is, hogy életét dokumentumfilm-sorozat mutatja be, illetve 2020 májusa és szeptembere között turnéra indul az Egyesült Államokban.

Most a kanadai énekes a róla szóló dokumentumfilm-sorozatban, „Sötét évszakok” című részében beszélt a függőségéről. Arról, hogyan került a drogok, a kábítószer hatása alá. De azt is elárulta, miként áll nála most a gyógyulási folyamat – olvasható a Radaronlineon. Bieber már 12-13 éves kipróbálta a marihuánát, majd a folyamatosan gyarapodó pénzének következtében, egyre komolyabb és keményebb drogokhoz nyúlt. 

„Ez csak egy menekülés volt számomra”

– fogalmazott. Egy ponton, amikor már nagyon rossz volt a helyzet, rájött, hogy ki kell szállnia:

Úgy döntöttem, leállok, mert olyan volt, mintha haldokoltam volna. A biztonsági őröm jött be a szobába éjszaka, hogy ellenőrizze a pulzusom. Az emberek nem tudják, hogy milyen komoly volt ez. Kínoztam a testemet, most pedig gyógyulok.”

Borítókép: FABIO TEIXEIRA / ANADOLU AGENCY