Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kovács András Péter leadta a gyerekeket, majd elpusztította a Halálcsillagot – videó

Kovács András Péter leadta a gyerekeket, majd elpusztította a Halálcsillagot – videó

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.02.04. 06:36

A humorista Cserkeszőlőről indult a Birodalom ellen.

Kovács András Péter humorosnál humorosabb videókkal készül a YouTube-csatornájára. Nemrég futottam bele az egyikbe, amiben a családos életét vegyítette a Star Wars-sal.

A humorista az Ezeréves Sólyom fedélzetén süvít a Halálcsillag felé, hogy a Lázadókkal együtt elpusztítsák azt. Előtte azonban le kellett adnia a gyerekeket a nagyszülőknek Cserkeszőlőn, így késésben van.

A Karinthy-gyűrűs humorista nagy rajongója a Star Wars-nak. Egy korábbi interjúban beszélt róla, hogy mikor találkozott a franchise-al először:

„Az új remény című filmet három-négy évesen láttam a Bartók moziban a Móricz Zsigmond körtéren, és arra nagyon emlékszem, hogy embernagyságú Kádár János plakátokkal, Kádár János fejekkel volt körbeplakátolva a körtér. Így ültünk be a filmre. Nővérem már tudott olvasni, ő segített ki engem a feliratok tekintetében, apám meg bealudt a filmen. Sose tudtam, hogy mikor jön Darth Vader és mikor nem, mert apám ugyanúgy horkolt. Ez nagyon összezavart; rég nincs a színen Vader, és egész más bolygón is vannak, mégis hallom a légzést.”

Érthető tehát, hogy miért született ez a remekül összevágott videó, ami olyan, mintha az Egy új remény alternatív befejezése lenne.

Borítókép: emTV.hu

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság