promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Antonio Banderas külön fizet az Oscar-gáláért
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen önmagáért nem kell, mivel jelölve van a Fájdalom és dicsőséggel.

Nemrég lement az Oscar Lunche, ahol a jelöltek összejöttek egy közös ebédre. Ilyenkor a sztároknak és a filmes szakembereknek van idejük egy kötetlen beszélgetésre, ahogyan neveztem is, egy szakmai házibuli az egész. Ezt, ahogy látom, Antonio Banderas kihagyta, mivel újra átnéztem a nagy közös fotót, de nem találtam meg rajta.

Ez csak azért meglepő, mert neki még nem nagyon volt ilyen élménye. Persze ,ha én voltam a vaksi, akkor előre is elnézést, de hát az egész hajaz a „Keresd Waldót!” játékra. A lényeg, hogy Banderas még sosem volt jelölve Oscarra semmilyen formában, így ez lesz élete első díjátadója. Az Akadémia (AMPAS) úgy látta, hogy a Fájdalom és dicsőségben simán nyújtott olyan alakítást, hogy ott lehessen a legjobb férfi főszereplők között.

Legjobb férfi főszereplő jelöltek 2020:

  • Antonio Banderas (Fájdalom és dicsőség)
  • Leonardo DiCaprio (Volt egyszer egy... Hollywood)
  • Adam Driver (Házassági történet)
  • Joaquin Phoenix (Joker)
  • Jonathan Pryce (A két pápa)

Esélye természetesen nem sok van, mivel ebben Joaquin Phoenixet, Adam Drivert és Leonardo DiCapriót is elé sorolják. Ezt szerintem ő maga is tudja, és csak ki akarja élvezni az egész Oscar-gála fényűzését, ezért is döntött úgy, hogy az első jelölése kapcsán viszi az egész családot.

Akármennyire nagy sztárok vagyunk, egy kísérőt vihetünk magunkkal, a plusz főért fizetni kell. Ez James Corden műsorában derült ki, de mivel a színész jelölt, ráadásul egy fontos kategóriában, így kap engedményt.

Banderas a párja mellett viszi a lányát, és annak a barátját is. Ezért 750 dollárt kellett fizetnie, ami átszámítva jelenlegi árfolyamon 228 ezer forint. Nem hiszem, hogy ez súlyosan odacsapott volna a családi kasszának.

Kíváncsi lennék, hogy mennyi a limit, mert gondolom, hogy egy busznyi emberrel nem lehet beállítani – valószínűleg valahol ennyinél lehet meghúzva a határ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás