Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hamarabb jön az Álarcos énekes első adása, mint gondoltuk

Hamarabb jön az Álarcos énekes első adása, mint gondoltuk

Színes

Hamarabb jön az Álarcos énekes első adása, mint gondoltuk

Színes

Helmeczi Benjamin 17:11

Az RTL Klub hamarabb műsorra tűzi a showműsort a rivális csatorna miatt.

Még a héten elstartol az RTL Klub vadonatúj showműsora, az Álarcos énekes. Február 9-től, vasárnap esténként 19 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe.

A döntést Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese azzal indokolta, hogy a TV2 egy hasonló, ugyancsak februárban induló jelmezes showműsort tervez indtani, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpadát, és azzal, hogy az RTL Klub hamarabb mutatja be a saját műsorát, elérik, hogy

„a TV2 ha már tartalmilag nem, időpontban sajat döntést hozhasson”.

Az Álarcos énekes kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság!

A feladat nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által „elhagyott” nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött.

Azt még nem lehet tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már igen, hogy az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence. Ismét összeáll a szó szerinti nyerő páros, ugyanis egy showban szerepel Csobot Adéllal, aki a Nyomozók csapatát erősíti Sebestyén Balázzsal, Gáspár Lacival és Dancsó Péterrel.

Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik.

A nyomozás pedig a nagyszabású showműsoron túl az Álarcos énekes háttérműsorában is folytatódik az RTLMost!-on, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a titkot, hogy ki lehet a maszk mögött?

Borítókép: Álarcos énekes Facebook