promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné összetört Harry és Meghan költözése után – videó
Borítókép:  Vilmos herceg és Katalin hercegné megjelent a londoni BAFTA-gálán. Forrás: AFP/Jeff GIlbert.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A királyi család környezetéből származó információk szerint Vilmos felesége, Katalin hercegné rengeteget sírt az elmúlt hetekben.

2020 első közéleti botránya a brit királyi családban robbant ki. Harry és Meghan bejelentették, hogy önálló utakon folytatják életüket, nem kérnek a királyi feladatokból, és Kanadába költöznek. Még csak pár napja élnek az országban, de már felfordulást okoztak megjelenésükkel.

Eközben Londonban tovább zajlanak a királyi udvar mindennapjai. Természetesen sok minden kikerül a négy fal közül. Az egyik legutolsó ilyen információ, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné kezd besokallni a feladat súlya alatt. Ugyanis Harry és Meghan távozásával valakinek át kellett vennie a feladataikat, amit Katalin kapott meg – írja a US Weekly saját információira hivatkozva.

Katalin hivatalosan nem kommunikálta a megxittel kapcsolatos fejleményeket, ám a botrány kirobbanása óta alig tud pihenni. A lap szerint Katalin közvetlen kapcsolatot ápolt Harryvel, ám most mát jó ideje nem beszéltek egymással. A hercegné úgy hiszi, hogy most már soha nem lesz olyan baráti a viszonyuk, mint korábban volt.

„Azt szeretné, hogy bárcsak újra beszélnének Harryvel. Nagyon hiányzik neki és retteg, hogy többé nem lesznek jóban”

– mondta a hercegnéhez közel álló forrás a Us Weekly-nek.

Meghan távozását el tudja viselni Katalin, állítólag sohasem álltak ennyire távol egymástól.

Mindezek ellenére a vasárnapi BAFTA-gálán – sokak meglepetésére – Vilmos és Katalin is megjelent.

A herceg fekete szmokingot öltött magára, míg a hercegné pedig az Alexander McQueen által tervezett ruhát vett fel. A hercegné már viselte egyszer ezt a darabot, még 2012-ben, akkor Malajziában egy hivatalos vacsorán öltötte magára – írja a Glamour.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás