promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Super Bowl: Jonah Hill és Martin Scorsese is bevállalt egy reklámot
Borítókép:  Coca-Cola/YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az már más kérdés, hogy sajnos elég gagyi lett.

Aki akarta, az már leleplezte a Super Bowl reklámját a nagy mérkőzés előtt, azonban a nagy durranásokat utána tartogatták. A félpercesekben feltűnt Bryan Cranston, Amerika Kapitány, de még Rick és Morty is.

[[cikk1]]

Fél percnyi reklámidő 5 millió dollártól, vagyis nagyjából 1,5 milliárd forinttól indul. Szerződés és megállapodás kérdése, hogy ki mennyit fizet pontosan. Akik nagyon oda akarja tenni magát, az teljes egy percet vásárol meg. Itt tett a Jeep is, akik Bill Murrayt vitték vissza nosztalgiázni az Idétlen időkig univerzumába.

Míg ott elég volt Murray és a mormota bája, itt Martin Scorsese és Jonah Hill sem tudják megmenteni a reklámot. A Coca-Cola marketingesei nem nagyon erőltették meg magukat, pedig valószínűleg nem volt olcsó két ekkora sztárt leigazolni.

Scorse és Hill A Wall Street farkasa alatt dolgoztak együtt, és azóta is nagyon jóban vannak. A sztori szerint a kultikus rendező elmegy egy buliba, ahol csak Jonahra vár, aki otthon fekszik kiterülve a tévé előtt. Hill sajnos elfelejtkezett a partiról, és az egész világ a válaszára vár. Vajon érkezik valami kifogás, hogy miért nem tud menni, és cserben hagyja Scorsese-ét? Áh, nem, inkább bedob egy energiaitalt, és máris új erővel csap bele az éjszakába.

Őszintén szólva, maga a reklám gagyi, és ha nem lenne benne a két hollywoodi név, hát akkor fabatkát sem érne. Scorsese és Hill összeölelkezése miatt azért megéri megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás