Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezzel kösd fel a gatyádat! – itt a világ legdrágább övcsatja

Ezzel kösd fel a gatyádat! – itt a világ legdrágább övcsatja

Színes

Ezzel kösd fel a gatyádat! – itt a világ legdrágább övcsatja

Színes

Promotions - 2020.02.02. 11:11

Mutatunk egy öt millió dollárt érő hétköznapi ruházati kiegészítőt, amit férfiaknak álmodtak meg. Egy egyszerűnek nem mondható övcsatot. És elmondjuk, hogy mitől ilyen különleges.

Vannak átlagos, férfiaknak készült termékek. És van ez. Egy olyan ultraluxus divatcucc, amelynek az árát az átlagember alig tudja értelmezni.

Öt millió dollár, azaz nagyjából 1 534 475 000 magyar forint.

S, hogy mi kerül ennyibe? Egy precíziós mechanikával működő övcsat. Igen, egy övcsat. De, hogy mitől ilyen drága és különleges ez az egyszerűnek nem nevezhető hétköznapi ruházati kiegészítő?

Ez egy rendkívül exkluzív és egyedülálló, precíziós mechanikával működő övcsat, amit száz százalékban svájci manufaktúrában gyártottak, az övcsat koronaékszere pedig egy lélegzetelállító 60,66 karátos gyémánt, a Diablo.

Forrás: Övbolt.hu

A Roland Iten & Claude Sfeir alapítója, Roland Iten azt tekinti hivatásának, hogy megteremtse a férfiaknak való luxusjátékszerek új irányzatát – írja az övbolt.hu. Sikerült is neki, köszönhetően annak, hogy az övcsatban helyet kapott a már fenn említett Diablo, amely a világ gyémántjai között is ritkaságnak számít, tökéletes tisztaságával a természetes drágakövek egy-két százalékába tartozik.

S, ha mindez nem elég, ott vannak még a 66 g 5N vörös arany és 18 karátos fehér arany alkatrészek, valamint keretbe épített 0,6 karátos TW VVS1 gyémántok.

Borítókép: ÖvBolt.hu