promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 10 legdrágább luxushotel síelőknek
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

hotel1

10. La Sivoliere Resort

A franciaországi Courchevel felkapott síparadicsomában található szállodában közel 250 ezer forintos (951 dolláros) éjszakánkénti ártól indul a szállás. Per fő. Ezért tágas, apartman-felszereltségű szobákat kapnak a vendégek, saját kandallóval és erkéllyel.

hotel2

9. Le Mélézin

A kilencedik legdrágább síszállás is a Francia-Alpokban, Courchevelben található. Fejenként kb. 250 ezer forinttól (1001 dollártól) indul a szállás ára éjszakánként. A szobák páratlan kilátása és a hotel spa részlege az, aminek a legjobban be lehet tudni ezt az árszintet.

hotel3

8. The Little Nell

Aspen az Egyesült Államok legdrágább és legismertebb síparadicsoma. Itt, Coloradóban található az ötcsillagos The Little Nell, ahol az európai riválisokhoz hasonló az árazás: 250 ezer forinttól (1002 dollártól) indul a szállás ára. Per fő, per éj. A luxusszálloda egész évben nyitva tart. De a legkeresettebb időszak a síszezon. A hegy lábánál helyezkedik el, így az egyik oldal luxuslakosztályaiból a sípályákra, a másik oldaléból pedig Aspen városára nyílik tökéletes kilátás belőle.

hotel4

7. Hotel Gasthof Post

Nagyon húzós árazású síszállásért nem feltétlenül kell Amerikáig vagy a Francia-Alpokig mennünk. Rögtön a szomszédból, Ausztriából is kelkerült fel szálloda a Bornrich top 10-es listájára. Az ötcsillagos Hotel Gasthof Post Lech-Arlbergben található. A tradicionális külső prémium szolgáltatásokat, híres konyhát, és modern spa részleget takar. Az indulóár éjszakánként, fejenként 1012 dollár, valamivel több, mint 250 ezer forint.

hotel5


6. St. Regis Deer Valley

A St. Regis lánc luxus resortja Utahban, Park Cityben várja a síelés tehetős szerelmeseit. Hegyoldalba épült pályaszállás, ahol azok a családtagok is tökéletesen el tudják tölteni a napjaikat, akik valami miatt nem síelnek. A hotelt Park City "legjobb címeként" tartják számon, mivel innen a legjobb a kilátás a környező hegyekre. Egy éjszakára a legolcsóbb fejenkénti szállás 1037 dollár, kb. 260 ezer forint.

hotel6

5. Suvretta House Resort

A svájci St. Moritz-ban található az ország két legdrágább szállodája. A Suvretta House az éjszakánként, fejenként minimum 1121 dolláros, több mint 280 ezer forintos szobaáraival marad alul a legdrágább (a listán még feljebb szereplő) másik svájci hotellel szemben. A kastélynak saját síboltja és síiskolája van. És olyan apróságokra is figyel, mint a vendégek öltözőszekrényeinek melegen tartása, nehogy bármilyen értéktárgyukban kárt tegyen a fagy.

hotel7


4. Almhof Schneider Hotel

Az Arlberg sírégió szívében található Almhof Schneider hotel Ausztria második legdrágább szállodája. Éjszakánként, fejenként közel 300 ezer forintot (1185 dollárt) kérnek a legolcsóbb szobatípusért. Ebben az árban viszont már benne van a szállás mellett az étkezés, a resort éttermében felszolgálva, és a spa használata is.

hotel8

3. Carlton Hotel

Svájc legdrágább, legextravagánsabb téli szálláshelye is St. Moritzban van. De még a fejenként, éjszakánként fizetendő minimum 1256 dolláros, több mint 310 ezer forintos szobaár is csak a lista harmadik helyére elég. A resort maga már elmúlt 100 éves, de még mindig Svájc legjobb hotelének tartják a síelők. A St. Moritz-tóra néző szobái és lakosztályai tartoznak a legmagasabb kategóriába a resorton belül.

AurelioLechskiResort

2. Aurelio Lech Ski Resort

Ausztria legdrágább téli szálláshelye a legfelkapottabb osztrák sírégióban, Lech Arlbergben található. Az ötcsillagos szállásminőség és a kilátás mellé modern, tágas spát és gasztroélményeket ígérnek a vendégeknek, akik kifizetik az 1423 dolláros, több mint 350 ezer forintos éjszakánkénti árat fejenként a szállásért.

app 11

1. Les Suites de la Potiniere

A Bornrich által a síelőknek összeállított legdrágább hotelek listáján első helyen a courcheveli Les Suites de la Potiniere végzett. A legexkluzívabb francia sírégióban elhelyezkedő hotelben is kötelező elem a luxus spa és a csúcsgasztronómiát képviselő étterem. Ennek ára személyenként 1958 dollártól, közel fél millió forinttól indul egy éjszakára.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás