promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs: Elküldtem édesanyámékat oda, ahol már nagyon terjed a koronavírus
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs szándékosan küldte el édesanyját és mostohaapját a koronavírus sújtotta Thaiföldre?

A Nemzeti Egészségügyi Bizottság közölte a legfrissebb adatokat, miszerint a tüdőgyulladást okozó koronavírus áldozatainak száma már 259-re, míg a fertőzöttek száma 12 ezerre nőtt.

A világon mindenki retteg a kórtól, bár Magyarországon egyelőre nem merült fel a vírus gyanúja, már többször is láttam maszkkal az arcukon közlekedő embert Budapesten.

Az Amerikába kiköltöző Vajna Tímea nemrég egy dühös posztban fogalmazta meg a véleményét, szerinte semmi meglepő nincs abban, hogy a koronavírus Kínából indult el.

A Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázs arról beszélt, hogy a szülei éppen most utaztak Thaiföldre.

„Már Európában is felbukkant a koronavírus, és percek kérdése, hogy Magyarországra is megérkezzen, ennek örömére anyukámék elrepültek tegnap Thaiföldre. Tudom, hol tartják a pénzüket, és azt is, hogy hol áll a kocsi. Kulcsom is van. Most jól megy a panel, pikk-pakk eladjuk a lakást. Nagyot kaszálok rajta. Megérte a hatvanötöt, szép volt, így kell befejezni Thaiföldön. Elküldtem őket oda, ahol már nagyon terjed a koronavírus. Kérdezte, hogy „De, nem lesz baj?” Mondtam, hogy nem. „De biztos? Nem fertőzött?” Semmi! Thaiföldön nem. Mamaaa! „Maszkot vigyek?” Jajjj, ne butáskodj, mamaaa. Ne szórakozz!”

- poénkodott a műsorvezető, aki azért aggódik édesanyjáért és mostohaapjáért.

„Persze, hogy aggódom értük, de megígérték, hogy nagyon vigyáznak magukra. Amikor eldöntötték az utazást, még nem volt ekkora a pánik, de én remélem, egy-két héten belül sikerül normalizálni a helyzetet és megállítani a vírus terjedését. Ha pedig karantén alá vonják Thaiföldet és nem tudnak hazautazni, megígértem neki, hogy locsolom majd a virágait”

- fogalmazott Balázs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás