promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világszemlélete miatt hagyta ott üzleti partnere Schobert Norbit
Borítókép:  Blog.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Update Low Carb Mammut szerződést bontott a fitnessguru cégével.

Egy hét után sem csillapodik a Schobert-botrány, Norbert a felháborodást keltő kijelentése után nemrég egy újabb élő videóban beszélt egy sokakat érintő problémáról, a cukorbetegségről.

A fitnessguru korábban azt mondta, valóban veszített követői számából, a 24.hu adatai szerint 4800 fő mínuszban volt múlt hétvégén. Norbi viszont mindezt nem tartja visszaesésnek, és elmondása szerint a kakaós csiga sem fogy rosszabbul a videója miatt.

Nemrég azonban az egyik fővárosi partnere, a Green Life - Update LOW CARB Mammut a Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerződést bontanak Norbi cégével, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értenek egyet.

„Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt -vel. Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben.

Teljes mértékben elhatárolódunk Schobert Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet.

Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.”

Schobert Norbi a Tényekben reagált a történtekre, elmondása szerint az üzlettel korábban is voltak problémák, nem jártak el a kötelező képzésekre, évek óta nem tartották be a szabályokat, és idegen termékeket forgalmazott.

„Pont megszüntetésben voltunk, és pont ráült erre a balhéra, de ennek én szívből örülök, mert ebben a kereskedelmi központban hárman vártak arra, hogy joguk legyen nyitni, és pont Réka fog nyitni.”

Schobert Norbi szerint egy ilyen helyzetben derül ki igazán, hogy ki a barát, és ki az ellenség. A fitnessguruval készült interjút alább tekinthetik meg teljes egészében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás