promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karanténba vonul Bódi Guszti és Margó
Borítókép:  Bódi Guszti és Margó. Forrás: Youtube.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bódi Guszti és Margó Thaiföldön pihennek, miközben Kínában tombol a koronavírus.

A tüdőgyulladáshoz és az influenzához hasonló tüneteket okozó koronavírus már drasztikus szinten terjed nem csak Kínában, hanem szinte az egész világon. Az országban megállt az élet, főleg a karantén alatt lévő városokban: bezártak a repterek és a vasútállomások, és sok helyen a tömegközlekedés is teljesen leállt. Az emberek otthonról dolgoznak, és kerülnek minden olyan helyet, ahol tömeg lehet, írtuk korábban.

Bódi Guszti és felesége, Margó még december elején utazott el a távoli országba akkor, amikor a koronavírusról csak néhány kínai tudott. A Ripost megkereste a mulatósházaspár fiát, hogy hogyan érzik magukat a szülei Thailföldön.

Bódi Csabi azt mondta, hogy szülei rendkívül elővigyázatosak, és nem csak a saját, de a környezetük testi épségét is fontosnak tartják. Éppen ezért komoly és felelősségteljes döntésre jutottak:

„A szüleim mindig roppant elővigyázatosak, mindig beadatják maguknak az összes kötelező és ajánlott védőoltást. A koronavírusra viszont egyelőre nincs gyógyszer, ezért nem tudnak mást tenni, minthogy a szokásosnál is többet mosnak kezet, kerülik a veszélyesebb helyeket, és nem vásárolnak ismeretlen eredetű ételt az utcai árusoknál. Amint édesapámék hazaérnek, az első dolguk az lesz, hogy elvégeztetnek egy tesztet, ami kimutatja, hogy vírushordozók-e, és mivel a lappangási idő egy hét, ez idő alatt anyu és apu otthon maradnak a házban, és nem érintkeznek senkivel. Ez így természetes, hiszen sem minket, sem az unokákat, sem pedig a közönséget nem akarják veszélynek kitenni.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás