promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így búcsúznak a sztárok Kobe Bryant-től
Borítókép:  Apu GOMES / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallonétől kezdve Leonardo DiCaprióig mindenki a világ egyik legjobb kosárlabdázóját gyászolja.

A TMZ hozta le először a hírt, hogy helikopter-balesetben meghalt Kobe Bryant, és kislánya, a 13 éves Gianna Maria. A bulvárlap mindig jól értesült szokott lenni, és utána elindult a lavina a világsajtóban, hogy a hír sajnos igaz: Kobe, és a lánya is odaveszett.

Természetesen nem csak a sportvilág gyászol, hanem szinte az egész világ, mivel Kobe Bryant mindenkire hatással volt, főleg Los Angelesre, és köztük rengeteg sztárra is. Természetesen a többség Instagramon búcsúzott a kosárlabdázótól, ahová közös fotót posztoltak.

Sylvester Stallone leírta, hogy a világ egy óriási bajnokot és egy példaképet veszített el. Sajnálja a családját, és összetört a szíve.

Mark Hamill tudja, hogy a Star Wars univerzumában nincsen igazi halál, és ezt a filozófiát vette elő:

„A legendák örökké élnek.”

Will Smith annyira összetört, hogy írni se tudott mit, így csak egy imádkozós és egy összetört szívű emojit rakott ki.

Vin Diesel se nagyon fogta még fel a dolgot, és azt üzenni a családnak, hogy Kobe óriási hatással volt mindenki életére, ami Los Angelesben igaz is. Diesel tudja, hogy Kobe örökre ott lesz mindenki szívében.

A végére hagytam az egyik legnagyobb Los Angeles Lakers-drukkert, Leonardo DiCapriót, aki a legfontosabb kijelentést tette, méghozzá azt, hogy Los Angeles már soha nem lesz ugyanaz Kobe nélkül. Leo szeretetet és békét küld a családnak.

Felsorolni lehetetlen mindenkit, mivel nem csak Los Angeles, hanem az egész világ gyászol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás