promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A való életben is apa lesz a Modern család Mitchellje
Borítókép:  Johannes EISELE / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Corden műsorában még tréfásan kérte is a közönséget, hogy ez még maradjon köztük.

Természetesen imádjuk a Modern családot, de érezhetően kezdett megfáradni a széria, ezért is döntöttek úgy, hogy a 11-ik évaddal elköszönnek tőle. Az alkotók Christopher Lloyd és Steven Levitan már a 10. évaddal búcsúztak volna, azonban mindenki szeretné, ha kapna ez is egy rendes finálét, mint az Agymenők, és minden karakternek rendesen el tudnák varrni a szálait. Az ABC elnöke, Karey Burke le is nyilatkozta, hogy az utolsó etapban is lesznek mérföldkövek, amiket valószínűleg egyik rajongó sem szeretne kihagyni.

A 11-ik évad most is megy Amerikában, amiben legutóbb David Beckham és Courteney Cox vendégszerepelt. Most egy kis pihenő van, február 12-étől pedig még hat rész lesz hátra a fináléig.  

A szériában Mitchellt alakító Jesse Tyler Fergusonnak sem kell több forgatásra mennie, így elkotyogta James Corden műsorában, hogy ha már a sorozatban tesztelte az apaságot, akkor most jöjjön a való életben is a dolog. Jesse, akárcsak a Modern családban, a való életben is meleg. A férjével Justin Mikitával nyáron válnak majd szülőkké.

A baba úgy néz ki júliusban fog érkezni, de a többi dolgot titokban tartotta a színész. Corden majd kiugrott a bőréből, amikor meghallotta a hírt, és kíváncsiskodott, hogy fiú lesz, vagy lány, de Ferguson csak annyit árult el, hogy ember. Nos, ez azért jó hír, hogy nem egy Alient akarnak felnevelni.

Johannes EISELE / AFP

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás