promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bíróság jogerősen elítélte Kökény Attilát
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kökény Attila egy 2014-ben vesztegetési ügybe keveredett, amiben jogerősen most hozott ítéletet a bíróság.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség az alábbi közleményt adta ki:

„A Központi Nyomozó Főügyészség 2017. évi eredményes vádemelését követően a Fővárosi Ítélőtábla napokban kihirdetett ítéletével a vesztegetést megvalósító zenészt összesen 1.000.000 Ft pénzbüntetésre ítélte. A médiában ismert zenész 2014. évben 80 000 Ft készpénzt biztosított társainak, hogy azok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szolgálatot teljesítő pénzügyőrt azért vesztegessék meg, hogy a Törökországból hamis márkajelzésű ruházati termékekkel vámellenőrzésre jelentkező felesége poggyászait ne ellenőrizze.”

A Blikk azt írja, hogy az ismert zenész nem más, mint Kökény Attila. A lap azt írja, hgy a vád szerint a zenész még 2014-ben felesége és egy ismerőse részére kért segítséget, hogy Törökországból hazatérve ne vizsgálják át a csomagjaik tartalmát, hanem az úgynevezett „zöld folyosón” tudjanak áthaladni. Ugyanis csomagjaikban olyan árukat és ruházati termékeket hoztak az országba, amiért nem fizették meg a kötelező vámot, ellenben a pénzügyőrőket vesztegessék meg.

A Blikk hozzáteszi, hogy az elsőfokú ítéletet még 2019 áprilisában hozta meg a bíróság, ám a vádhatóság fellebezett, így a mostani döntés vált jogerőssé: 1 000 000 millió forintos pénzbüntetésre ítélték Kökény Attilát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás