promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bungee jumpingolt egyet a malac, utána meg még le is vágták
Borítókép:  The Paper 澎湃新闻
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A héten szerintem nem lesz bizarrabb videó a neten szerencsétlen malacnál.

Akik követnek engem, azok tudják, hogy élen járok az abszurd videók nézésében. Ha már a kíniaknál tartunk, (mert a bungee jumping malac kínai videó lesz) akkor eszembe is jutott egy felejthetetlen influenszer, aki meg akart enni élve egy polipot. Természetesen a tengeri lénynek ez nem tetszett, ezért védekezett a tapadókorongjaival, és majdnem leszakította a lány arcát. Tényleg 10 percen keresztül röhögtem rajta, mert a kis állatka hála égnek győzedelmeskedik az idiotizmus felett.

A dolog közben meg is mutatja, hogy Kínában mennyire nincsen szabályozva az állatkínzás. Ha akarsz, élve megehetsz egy polipot, de akár egy malacot is elküldhetsz bungee jumpingolni. Utóbbi már nekem is sok, és átlépi azt a határvonalat, amit borzalmasan elítélek. Jó példa erre, hogy még a kínaiak is kiakadtak a videón, ami szabályos dislike cunamit indított el.

A Meixin Red Wine Town kínai vidámpark marketingfogásnak szánta az egészet, mivel az újonnan felhúzott bungee jumping tornyukat reklámozták. A szerencsétlen 78 kilós állatot felvitték 68 méter magasba, adtak rá egy kék köpeny szerű valamit a szuperhős-disznó látszat miatt, és kilökték.

A vidámpark azóta elnézést kért, de előbb is eszükbe juthatott volna, hogy mekkora baromságra készülnek. A PETA állatvédő szervezet nem mindig, de most teljesen jogosan háborog, és remélik, hogy a kínai törvényhozók lépéseket tesznek az állatkínzás ellen.

Aki még nem borult ki eléggé, azzal megosztom, hogy szegény malac a bungee jumping után egyenesen a vágóhídra ment.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás